<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Maatalouskonemessut - kiitos kävijöille Case

Case IH -myynti

Messukuva-01

Case IH kiittää kaikkia Maatalouskonemessuilla 15. – 17.11.2018 osastolla käyneitä mielenkiinnosta. Messut sujuivat kaiken kaikkiaan erittäin hyvin, ja nähtävää oli paljon sekä meillä että muilla näytteilleasettajilla. Kävijöiden kanssa käytyjen keskustelujen perusteella tiloihin ja järjestelyihin oltiin tyytyväisiä sekä messuilla vierailleiden että osallistuneiden yritysten keskuudessa.

Jos sinulla on kommentoitavaa messujen suhteen tai haluat tuotteesta/palvelusta lisätietoa, niin klikkaa alta "messuviesti"-nappia:

Messupalaute

Ensimmäistä kertaa järjestetyillä MaatalousKonemessuilla vieraili kolmen päivän aikana 16 819 kävijää. Suomen suurimmassa maatalouskoneiden sisänäyttelyssä tuotteitaan esitteli yli 300 yritystä – kaikki samassa tilassa, saman katon alla. 

”Olemme todella tyytyväisiä kävijämäärään ja erityisesti kävijöiden laatuun. Saimme paikalle viljelyä aktiivisesti harjoittavat, jotka tekevät myös investointeja. Osastoilla on tehty paljon kauppaa. Vahva usko tulevaisuuteen näkyy sekä kävijöiden että näytteilleasettajien kasvoilta”, kertoo konseptikehittäjä Leo Potkonen Helsingin Messukeskuksesta.

Alla vielä tunnelmavideo tapahtumasta:

2018_Maatalous_konemessut

 

 

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.