<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Maatalouskonemessut

Agritek myynti

MTKM18_olemme_mukana_400x400_print

Agritekin koko laaja konevalikoima on tänä syksynä esillä Helsingissä 15.-17.11. MaatalousKonemessuilla. Traktoreiden, puimureiden ja ajosilppureiden lisäksi esillä on vahvasti koko työkonevalikoima varaosia, voiteluaineita ja muita tarvikkeita unohtamatta. Ensimmäistä kertaa ennakkomyynnissä on kokonaan uutena tuoteryhmänä kevyet maansiirtokoneet. Koneiden ja laitteiden lisäksi Agritek panostaa asiakkaiden kohtaamiseen, ja Helsingin Konemessuilla on siksi paikalla myyntiverkoston palveluhenkilöt koko maan kattavasti.

Case IH -traktoreissa suurin uutuus on Maxxum 24x24 ActiveDrive 8 -vaihteisto, jossa on tarjolla 8 Powershift-vaihdetta kolmella päällekkäin limittyvällä alueella. Vahvan limityksen ansiosta traktori tarjoaa maksimitehot ja väännöt monipuolisesti erittäin laajoilla nopeusalueilla. Kaksoiskytkimen ansiosta vaihtaminen käy sujuvasti, ja automatiikan ollessa käytössä kuski voi vapautua vaihtamisesta ja nauttia sujuvasta kyydistä.

caseih_traktori_maxxum_648 (3)

New Hollandin esittelee kaksoiskytkimeen perustuvan Dynamic Command -vaihteiston. Sen tärkein ominaisuus on kokoluokassa ainutlaatuinen 8-portainen Powershift. Uusi vaihteisto tuo mukanaan lukuisia ominaisuksia, joista on todellista hyötyä käytännön töissä. Esimerkiksi jarrupoljinta painettaessa traktori hidastaa ja pysähtyy ilman kytkintä, ja kuljettajan painaessa kaasupolkimen pohjaan, traktori vaihtaa pienemmälle kiihtyvyyden varmistamiseksi.

new_holland_traktori_T6_648 (2)

New Holland laajentaa mallistoaan maanrakennuskoneilla ja esittelee messuilla minikaivinkoneet, kompaktit pyöräkuormaajat, raskaammat pyöräkuormaajat sekä traktorikaivurit. Materiaalin käsittely ja kuormaaminen vaatii maatiloilla tehokasta erikoiskalustoa, mutta käyttötarve voi olla yhtä lailla erikoisviljely, pihojen ja viheralueiden hoito sekä karjatilojen päivittäiset rutiinit.

Kverneland esittelee uuden hinattavan 2600-3200 litran iXtrack T3 -ruiskun, jonka runko on koottu niittaamalla uusimman trendin mukaisesti. Puomiston vinosuunnikasripustuksen muotoilu yhdessä rungon kanssa sallii pyörille 32 asteen kääntökulman ja 3,6 m kääntösäteen. Koneessa on markkinoiden pienimmät nestejäämät - mikä kertoo nestejärjestelmän suunnittelusta. Myös ISOBUS-ohjelmisto on uutta sukupolvea.

ixter_b_648px_63

Uudessa Kverneland Turbo -kultivaattorissa on leveälehtinen erittäin jäykkä joustopiikki, joka säilyttää työsyvyytensä ja samalla murustaa maata tehokkaasti. Tämä kombinaatio on hyvin vaikea saavuttaa, mutta se tekee kultivaattorista erittäin monikäyttöisen.

Kverneland 5087MN on äärimäisen keveä 9 m:n perhosniittomurskain kilpailukykyiseen hintaan. Se tuo ratkaisun isojen tilojen korjuuketjun yleisimpään pullonkaulaan, niittokapasiteettiin. Muuta niittoteknologiaa edustaa palkittu Race Car Suspension -konsepti, jolla on todettu olevan merkittävä vaikutus niiton sujuvuuteen.

5087_m_-_5095_m_648px_13

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.