Ajankohtaista

Vuoden Traktori - Case IH voittaja jo kolme kertaa 2010- luvulla

Case IH -myynti

caseih_traktori_maxxum_vuodenTraktori_hattuTemppu-1

Vuosittain Euroopan maataloustoimittajat valitsevat Vuoden Traktorin ja tänä vuonna voitto tuli Case IH:n mallille Maxxum 145 MC ActiveDrive 8. Case IH on voittanut tämän palkinnon monien muiden palkintojen ohella kolme kertaa 2010-luvulla. Case IH panostaa tuotekehitykseen erittäin paljon, mikä näkyy tasaisena uusien innovaatioiden virtana.

Case IH:n tuotekehitys on jo pitkään näkynyt koneiden loistavassa laadussa, ajettavuudessa, taloudellisuudessa, kestävyydessä ja upeassa ulkonäössä. Maanviljelijöiden lisäksi Case IH:n hienot ominaisuudet on huomattu maatalouden muillakin sektoreilla mm. maataloustoimijoiden keskuudessa. Vuoden Traktori -palkinto on 2010-luvulla mennyt kolme kertaa tuttuun osoitteeseen: Case IH:lle. Vuonna 2015 palkinnon vei Magnum 380 CVX, 2016 Optum 300 CVX ja nyt 2019 Maxxum 145 MC ActiveDrive 8.

Magnum 380 Vuoden Traktori 2015

caseih_traktori_magnum_648 (20)Magnum 380 on legendaarista Magnum-mallistoa, joka on jo pitkään ollut käsite suurten traktorien kokoluokassa. Etenkin Yhdysvalloissa Magnum on erittäin tuttu näky. Magnumin tunnelmaan pääsee välittömästi hyttiin istahtaessa.  Moottorin käynnistyessä voiman voi tuntea samalla kun äänitaso uskomattoman hienossa ohjaamossa on alhainen. Kun moottorin kierroksia nostetaan ja lähdetään liikkeelle, kokee kuljettaja elämyksen, mistä ei ole paluuta. Magnum on suuresta koostaan huolimatta erittäin ketterä, miellyttävä ajettava ja helposti hallittava. Magnum-mallisto koostuu neljästä mallista, jotka ovat maksimiteholtaan 284-374 hv. Magnum Rowtrackissä takarenkaat on korvattu teloilla, mikä nostaa tehokkuuden aivan uudelle tasolle.

 Magnum mallistosivulle

Case IH telatraktorit blogiin

Optum 300 CVX Vuoden Traktori 2017

caseih_traktori_optum_648 (9)Optum julkaistiin syksyllä 2015 ja myyntiin se tuli vuoden 2016 alussa. Optum on täysin uusi mallisarja koostuen kolmesta mallista ja tarjoten 260-313 hv teholuokan. Optum on suunniteltu erityisesti Euroopan pienehköille peltolohkoille, missä traktorilta odotetaan tehoa, ketteryyttä, miellyttävää ajettavuutta ja hyvää polttoainetaloutta. Optum tarjoaa suurten traktoreiden luokassa huipputason teho-paino-suhteen. Uusi öljypohja on olennainen osa kantavaa rakennetta, ja se poistaa suurimman osa runkoon kohdistuvasta kuormituksesta. Traktorin omapaino on 11 000 kg ja suurin sallittu paino 16 000 kg, mikä on optimaalinen painotuksen ja vetotehon kannalta.

Optum mallistosivulle

Maxxum 145 MC ActiveDrive 8 Vuoden Traktori 2019

caseih_traktori_maxxum_145_mc_studioMaxxum-mallisto uudistui kokonaisuudessaan vuoden 2017 alussa. Vuonna 2018 markkinoille tuli täysin uusi kolmepykäläinen 24x24 ActiveDrive 8 -vaihteisto. Uudessa vaihteistossa on 8 Powershift-vaihdetta kolmella vahvasti päällekkäin limittyvällä alueella. ActiveDrive 8 tarjoaa maksimitehot ja väännöt monipuolisesti erittäin laajoilla nopeusalueilla. Vaihteiden vaihto käy kaksoiskytkimen ansiosta erittäin sujuvasti. Laittamalla vaihteistoautomatiikan päälle, voi kuljettaja rentoutua ja antaa koneen vaihtaa vaihteet automaattisesti. Aktiivikytkin on ActiveDrive 8 -vaihteiston uusi ominaisuus. Aktiivikytkimen ansiosta vauhtia on mahdollista hidastaa vain jarrua painamalla samalla kun traktorissa on koko ajan veto päällä. Kuljettaja voi myös pysäyttää traktorin pelkkää jarrua painamalla.

Maxxum mallisto

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.