Ajankohtaista

Case IH Active Drive 8

Agritek myynti

Maxxumin kehitystyö jatkuu hurjaa vauhtia ja nyt Maxxum mallisto laajenee kun tarjolle tulee täysin uusi 8-portainen ActiveDrive 8 vaihteisto.

ActiveDrive 8 on suunniteltu ja rakennettu Case IH:n omalla vaihteistotehtaalla Modenassa Italiassa. ActiveDrive 8 on hyötysuhteeltaan erinomainen, ja sen tehontarve on selkeästi pienempi kuin perinteisen Powershiftin. Osoituksena loistavasta hyötysuhteesta on esimerkiksi DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft= Saksan maatalousyhdistys) PowerMix testi, missä Maxxum 145 ActiveDrive 8:n kulutti peltotyössä jopa 9,5% vähemmän polttoainetta parhaaseen kilpailijaan verrattuna. Muita etuja ovat vaihtamisen pehmeys ja nopeus sekä helposti käytettävä ja monipuolinen automatiikka. Vaihteisto on myös erittäin hiljainen.

Uuden vaihteiston rakenne perustuu kaksoiskytkimeen ja kolmeen alueeseen, minkä lisäksi jokaisella alueella on kahdeksan Powershift-vaihdetta. Näistä neljä paritonta vaihdetta ja yksi monilevykytkin on sijoitettu ala-akselille ja neljä parillista vaihdetta sekä toinen monilevykytkin yläakselille. Voima kytketään monilevykytkimien avulla vaihteelta toiselle saumattomasti, kun seuraava vaihde on jo kytkettynä ja käyttövalmiina. Kytkentä tapahtuu pehmeästi, nopeasti ja tehokkaasti. Kahdeksan päävaihteen ansiota alueen vaihtamista ei juurikaan tarvita, ja esimerkiksi B-nopeusalueella 2,0 - 18,0 km/h hoituvat käytännössä kaikki tavalliset peltotyöt. Päävaihteiden lisäksi suunnanvaihto on toteutettu omilla monilevykytkimillä, ja alueen vaihto sujuu robotisoidusti vain nappeja painamalla.

Uuden vaihteiston myötä myös Maxxumin ulkonäkö päivittyi. Maxxumin uusi nokka muuttaa koko traktorin olemusta erittäin tyylikkääksi, tämä kone huomataan ja sitä ihaillaan. Uudessa ActiveDrive 8 vaihteistossa on lukuisia käyttöä helpottavia ominaisuuksia ja haluttaessa monet toiminnot voi jättää modernin automatiikan hoidettavaksi. Pääpaino uutta vaihteistyyppiä suunniteltaessa on ollut käytön vaivattomuudessa sekä hyvässä hyötysuhteessa ja polttoainetaloudessa

 

 

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.