Uusi Optum CVX

Uudistunut Optum, entistäkin ergonomisempi käsinoja ja käytettävyydeltään mahtava AFS1200 näyttö.

Ergonomiaa ja täsmäviljelyä

Case IH Optum CVX on ollut alusta lähtien kompakti ja hyvin varusteltu suuremman teholuokan traktori, joka on suunniteltu erityisesti Euroopan olosuhteisiin. Nyt esiteltävässä Optum AFS Connect -mallistossa uutta ovat erityisesti tilavampi ohjaamo, uusi hallintajärjestelmä ja nykyaikaiset valmiudet sekä täsmäviljelyyn että telematiikkaan.

Optum AFS Connect -mallisto sisältää edeltäjänsä tapaan kolme mallia, nimellistehoiltaan 250 hv, 270 hv ja 300 hv, ja niitä yhdistää portaaton Case IH CVX Drive -voimansiirto. Uudistusten keskipisteessä on ohjaamo, jossa monet sisätilojen keskeiset kohdat on uudistettu täysin. Niitä ovat muiden ohella uusi Multicontroller-käsinoja ja monitoimivipu, suurempi AFS Pro 1200 -kosketusnäyttö sekä A-pilarin tablettityyppinen näyttö moottorin ja voimansiirron valvontaa varten. Optum-mallisto on vakiona varustettu Case IH AFS Connect -telematiikkapaketilla, joka mahdollistaa kaksisuuntaisen tiedonsiirron traktorin ja kotiportaalin välillä, reaaliaikaisen koneen valvonnan, ohjelmistojen etäpäivitykset ja paljon muuta.

Ohjaamossa enemmän tilaa ja vain 66 dBA äänentaso

Optum AFS Connect -traktorin ohjaamo on suunniteltu entistä turvallisemmaksi, toiminnallisemmaksi ja nautinnollisemmaksi kokonaisuudeksi. Ensimmäiseksi kuljettaja huomaa selvästi suuremmat sisätilat, reilusti enemmän lasipintaa, monella tavoin parantuneen näkyvyyden ja ennen kaikkea vain 66 desibelin äänitason. Näin matala lukema on suurelta osin ohjaamon viimeistelyssä käytettyjen korkealaatuisten sisustusmateriaalien ansiota.

Sisällä hallintalaitteissa olennaisin kehityskohde on perusteellisesti uudistettu Multicontroller-käsinoja, joka sisältää päivitetyn Multicontroller-ohjaimen ja useita kuljettajan vapaasti konfiguroitavia numeroituja pikanäppäimiä. Uudessa ISOBUS-yhteensopivassa AFS Pro 1200 -monitorissa on korkean resoluution värinäyttö, joka paitsi seuraa ja ohjaa traktorin ensisijaisia ​​toimintoja, myös näyttää edestä ja takaa kameran kuvaa.

AFS Pro 1200 on keskeinen portti moottorin, vaihteiston, hydrauliikan ja voimanoton välillä, ja sen kosketusnäyttöä voidaan käyttää pyöritettävällä hallintarullalla, jonka kautta traktorin kokonaisvaltainen hallinta sujuu aivan uudella tavalla. AFS Pro 1200 -näytön kautta käsinojan, Multicontroller-ohjaimen ja hydrauliikan Joystickin lukuisiin pikanäppäimiin voidaan valita vapaasti käyttäjän ja käsillä olevan työn mukaiset toiminnot. Samaten hydrauliikan vivut ja niiden asetukset ovat värinäytön kautta monipuolisesti käyttäjän määritettävissä selkeiden kuvakkeiden ohjaamina.

Enemmän mukavuutta ja yksilöllistä hallintaa

Monet tärkeimmistä hallintalaitteista on ideoitu kokonaan uudelleen. Jokainen kuljettaja voi säätää traktorin toiminnot yksilöllisesti haluamaan tavalla AFS Pro 1200 -monitorin kautta ja saada näin juuri itselle parhaan Optum AFS Connect -käyttökokemuksen. Värimonitorissa on nyt runsaasti konfiguroitavia asetuksia, mukaan luettuna audio- ja mediajärjestelmän automaailmasta tutun integroidun käytön. Myös esimerkiksi automaattisen ilmastoinnin ja vaihteiston toimintoja voidaan säätää kosketusnäytön kautta tai vaihtoehtoisesti käsinojan uuden pyöritettävän hallintarullan avulla.

Tuulilasin kaareva yläreuna maksimoi luonnollisen valon sisäänpääsyn, ja uusi alas asennettu tuulilasinpyyhin lisää 27 % puhdistettua alaa. Pimeässä näkyvyyttä parantavat LED-ajovalot sekä kattava LED-työvalopaketti, jossa on 10 työvaloa katolla, 4 ohjaamon edessä, 2 takalokasuojassa ja 6 nokalla konepeitossa.

Ohjaamon jousitus sekä huipputason matalataajuusjousitettu Dual Motion -istuin kuuluvat Optumin vakiovarusteisiin. Työturvallisuutta on parannettu entisestään sisäänkäynnin uudistuksilla, joista keskeisimpiä ovat uudenlaiset valaistut, helposti puhdistuvat alumiiniset portaat leveiden kaiteiden kera. Ohjaamon mukavuutta on lisätty useilla säilytyslokeroilla, joista monikäyttöisin on apukuljettajan istuimen alla sijaitseva kylmälokero, johon voi kätevästi sijoittaa työpäivän eväät ja jopa kaksi 1,5 litran juomapulloa. Jo ennen uuteen ohjaamoon nousemista huoltoa helpottavat uudet apuvälineet, kuten traktoriin integroitu paineilmaliitin.

Kaksisuuntaista tiedonsiirtoa

Käyttäjät voivat hallita tässä Case IH -traktoriluokassa nyt ensimmäistä kertaa AccuGuide -automaattiohjausta AFS Pro 1200 -monitorin kautta, samoin kuin kaikkia AFS Connect -telematiikan ominaisuuksia. Langaton kaksisuuntainen tiedonsiirto traktorin ja AFS Connect -hallintaportaalin välillä mahdollistaa sen, että omistaja voi kontrolloida traktorin lisäksi maatilaa, sen kalustoa ja viljelytietoja.

Traktorin suoritusarvot ja käyttötiedot lähetetään välittömästi ja turvallisesti online-portaaliin, josta traktorin omistaja pääsee niihin käsiksi. Se antaa mahdollisuuden tehdä päätöksiä tarkemmin ja nopeammin, välittömien ja tarkkojen sekä nykyisten että historiatietojen tuella. On myös mahdollista seurata traktorin reaaliaikaista ​​dataa kuten sijaintia, polttoainemäärää ja keskeisiä suoritusarvoja. Siten voidaan esimerkiksi toimittaa polttoainetta traktoriin tarpeen mukaan, parantaa koneiden logistiikkaa tai seurata töiden etenemistä. Koska tiedonsiirto on mahdollinen molempiin suuntiin, työohjeet, lohkokartat ja muut tiedot voidaan lähettää etänä kotitietokoneelta traktoriin internetin kautta.

Jälleenmyyjä voi omistajan luvalla ottaa etäyhteyden traktoriin ja seurata AFS-monitoria reaaliajassa kuljettajan näkökulmasta, mikä mahdollistaa nopean käyttäjätuen ongelmatilanteissa. Omistaja voi halutessaan antaa Case IH -jälleenmyyjän valvoa traktorin kriittisiä toimintoja etähälytyksin netin kautta. Selkeitä etuja ovat ilmoitukset traktorin vikatilanteista tai ongelmista jo varhaisessa vaiheessa, huoltotuki etäyhteydellä ja mahdollisuus antaa konetietoihin perustuvaa käyttöopastusta. Jälleenmyyjät ja huolto voivat myös päivittää langattomasti traktorin ohjelmistoja, jolloin omistaja hyötyy välittömästi uusista ominaisuuksista ja päivityksistä ilman huoltokäyntiä.

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista