<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Toni Oksanen tuotepäälliköksi

Agritek myynti

oksanen-toni_768x768

TONI OKSANEN TUOTEPÄÄLLIKÖKSI
Toni Oksanen, 33, on nimitetty Case IH tuotepäälliköksi Agritekille. Toni tulee vastaamaan Case IH:n myynnistä ja myynnin tuesta jälleenmyyjille, markkinoinnista ja koneiden hankinnasta. Toni on koulutukseltaan kone- ja tuotantotekniikan insinööri. Hän on työskennellyt aiemmin komponenttiteollisuuden parissa ja Tonilla on kokemusta niin kansainvälisestä B2B kaupasta kuin jälkimarkkinoinnin esimiestehtävistä. Toni on toiminut pitkään myös maatalousyrittäjänä kotitilallaan. Toni aloittaa viimeistään 20.9. Agritekillä. Toni tulee raportoimaan myyntijohtaja Antti Nikkolalle.

Toni odottaa innoissaan tehtäviään jälleenmyyjiemme, asiakkaiden ja Case IH:n parissa. ”Case IH on maailmanlaajuisesti asemansa ansainnut ja korkealle arvostettu tuotemerkki. Case IH mallisto ja kehityksen kärjessä olevat tekniset ratkaisut täsmäviljelyä sekä telematiikkaa erityisesti korostaen, luovat erinomaiset edellytykset tulevaisuuteen vahvistaa Case IH asemaa Suomen markkinoilla. On mahtavaa päästä työskentelemään tällaisen merkin, sekä jälkimarkkinointiin ja konekauppaan vahvasti vihkiytyneen jälleenmyyjäverkoston kanssa. Ja ennen kaikkea palvelemaan yhdessä asiakkaitamme Case IH tuotteiden parissa. ” sanoo Toni Oksanen.

Toivotamme Antin tervetulleeksi Agritekille ja menestystä uuteen tehtävään!

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Voit kysyä lisätietoja tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta. 
Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.