<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Maatalouskonemessut 2020

Agritek myynti

MaatalousKonemessut 2020 esittelee isosti maatalouden koneet, laitteet ja palvelut.

Suomen suurin maatalousalan sisätapahtuma Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään toista kertaa 5.–7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Tapahtumassa vieraili edellisen kerran 16 800 maa- ja metsätalousalan ammattilaista sekä ulkoalueiden hoidon ja urakoinnin koneista ja laitteista kiinnostunutta. Näytteilleasettajia oli yli 350. Syksyllä 2020 tapahtumaa laajenee ja se järjestetään viidessä Messukeskuksen hallissa.

Kahden suuren hallin rinnalle on tullut kolme pienempää hallia ja reilusti kasvaneesta näyttelytilasta on varattu jo yli 95 %. Suurinta kasvua on karjatalouden näytteilleasettajissa. He ovat voineet vahvistaa osallistumisensa, sillä samaan aikaan ei järjestetä EuroTier-messuja.

Messukeskuksen tilat mahdollistavat myös erilaisten vuosikokousten ja muiden tilaisuuksien järjestämisen. 

Näytteilleasettajilla on myös monipuolista ohjelmaa suunnitteilla kävijöille.

Messukeskuksen saavutettavuus kaikkialta Suomesta paranee myös entisestään. Juniin on jo haettu lisäkapasiteettia ja kiitosta saaneita bussipaketteja tarjotaan myös tällä kertaa.  Hotellihuoneita on tullut runsaasti lisää kävijöitä varten.

ProAgria-keskukset ja Messukeskus tekevät tänä vuonna entistä laajempaa yhteistyötä.

ProAgrialla on suuri rooli MaatalousKonemessujen ohjelman rakentamisessa. Asiaohjelman lisäksi messuilla järjestetään muun muassa traktorien koeajoa ulkoalueella ja viihteellistäkin ohjelmaa. 

TULE SINÄKIN MUKAAN!

Konemesssujen sivuille

 

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Tästä voit kysyä lisätietoja tai antaa palautetta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.