<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Ryskypäivät Ylivieskassa 27.-28.3.2020

Agritek myynti

Ryskypäivät on yksi kevään suurimmista kone- ja maatalouskaupan tapahtumista. Ylivieskassa 27. - 28.3.2020 järjestettävä tapahtuma on jo järjestyksessään kahdestoista, ja tälläkin kertaa tapahtumassa on mukana yli sata yritystä. Erittäin suosittu tapahtuma kokoaa laajalti esittelijöitä ja asiakkaita Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan lisäksi ympäri Suomea!

Tuote-esittelyitä, tarjouksia ja tarjoilua riittää kymmenissä paikallisissa yrityksissä sekä Ryskyn sisä- ja ulko-osastoilla. Ylivieskan kattava kaupanalan ja palveluiden tarjonta takaa, että koko perheelle riittää tekemistä Ryskypäivien ajaksi.

1

 

Agritek konevalikoima on laajasti esillä Haka Centerillä osoitteessa Kiskotie 3. Mukana ovat yhtä lailla Case IH ja New Holland -traktorit kuin ykkösketjun työkoneet. Vielä on hyvää aikaa tehdä onnistunut konehankinta tulevalle sesongille.

Koneiden lisäksi myymälässä on runsaasti varaosa- ja tarviketarjouksia vaikkapa edulliseen keväthuoltoon. 

Ryskypäivillä voit myös osallistua Ylivieskan Kuula r.y:n järjestämiin RyskyArpajaisiin 2020! Arvonnan pääpalkinto New Holland T4.75S -traktori on esillä Ryskypäivässä!

TERVETULOA!

Haka Center - Kiskotie 3, YLIVIESKA>>

T4S_04

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.