<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

SILOKING menestystarina: yli 2000 itsekulkevaa toimitettu

Agritek myynti

Ensin tuhat, sitten kaksi tuhatta ja luvut jatkavat kasvamistaan. 2004 - 2019 välillä SILOKING Mayer on toimittanut asiakkailleen yli 2000 itsekulkevaa Tittmoningin tehtaalta Saksasta ympäri maailmaa. 2004 vuoden lanseerauksen jälkeen apeteknologian asiantuntijat ovat markkinajohtajia Saksassa ja laajentavat etumatkaansa Saksassa ja maailmalla. Tehokas työ, tarkkuus ja mukavuus ovat tärkeimmät prioriteetit.

Lue lisää itsekulkevista

Siloking_2000_DJI_0047_1200

SILOKING itsekulkevan kehityksessä vuodesta 2004 mukana olleet henkilöt vasemmalta oikealle:  Jürgen Schuster (asiakaspalvelu), Johann Felber (tuotekehitys), Sascha Behrend (myyntipäällikkö), Florian Schörgnhofer (tehtaan johtaja), Margit and Georg Mayer (omistaja).

Virstanpylväs itsekulkevan 15-vuotiaassa historiassa

Menestystarina alkoi vuonna 2004 EuroTier-messuilla Hannoverissa, jossa SILOKING esitteli ensimmäisen itsekulkevan 3-pisterungolla ällistyneille messuvieraille. Tämä uraauurtava saavutus oli usean vuoden kehitystyön ja runsaan käytännönkokemuksen tulosta. ''Kone, jolla voi lastata, sekoittaa, ajaa ja jakaa rehua'' - näillä sanoilla Sascha Behrend, Silokingin myyntipäällikkö, esitteli innovaation. SelfLine vakuutti myös asiantuntijat ja sai palkinnoksi DLG-kultamitalin.

Itsekulkeva on ydinliiketoimintaa

''Tavoitteemme on laajentaa ydinliiketoimintaamme itsekulkevien kysynnän kasvaessa jatkuvasti. Kattavalla tuotevalikoimallamme ja laiteversioillamme voimme tarjota ratkaisuja mihin tahansa vaatimukseen kaikkialla maailmassa'' Sascha Behrend jatkoi.

Kasvu perustuu yksityisten tilojen erikoistumiseen - vähemmän aikaa, enemmän tarkkuutta ja enemmän mukavuutta. Myös rehukustannukset ovat yhä tärkeämpiä. Täällä itsekulkevan tehokas käyttö on vahvimmillaan tarkalla lastauksella ja minimaalisilla rehuhäviöillä.

''Koneemme kohtaavat äärimmäisten ilmasto-olosuhteiden haasteen maailmanlaajuisesti 365 päivänä vuodessa.''

Esimerkiksi Israelin rehukeskuksissa lämpötila nousee usein yli 50 ° C: seen. Venäjällä Nowosibirkissä lämpötila taas laskee alle -40 ° C: seen. Muualla maailmassa, jossa itsekulkeva on toiminut menestyksekkäästi vuosien ajan, on muita vaativia ilmasto- ja maantieteellisiä olosuhteita.

2000_TimelineEN

Suurin tuotevalikoima markkinoilla - maailmanlaajuinen huolto

Itsekulkevien markkinajohtajalle kasvun näyttää jatkuvan. Mahdollisuudet ovat hyvät, koska SILOKING tarjoaa markkinoiden suurimman tuotevalikoiman pienimmästä Compact-mallistosta aina System 1000+-malleihin.

Omat myynti- ja huolto-organisaatiot Venäjällä, Brasiliassa ja Kiinassa sekä tiivis jälleenmyyjäverkosto varmistavat nopean ja luotettavan tuen ympäri maailmaa. Toimiva jälkimarkkinointi on itsestäänselvää. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa 24h päivässä 365 päivää vuodessa. Tämän lisäksi palvelusta vastaa myös jälleenmyyjäverkosto ja muut yhteistyökumppanit.

''Haluamme kiittää kaikkia maahantuojia ja jälleenmyyjiämme, jotka huoltavat koneita 24 tuntia vuorokaudessa ja seitsemän päivää viikossa'' asiakaspalvelupäällikkö Jürgen Schuster kertoi.

2000 itsekulkevaa - jokainen SILOKING asiakas osallistuu menestystarinaamme kampanjalauseemme mukaisesti ''#bepartofthesuccess''. SILOKING investoi paljon energiaa kehitykseen myös tulevaisuudessa pitääkseen asiakkaat tyytyväisinä jatkossakin.

Lue lisää ruokinnasta

 

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä lomakkeen voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viesti välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.