<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Agritek Kverneland-työkoneiden myyntipäällikkö

Kasvussa oleva Agritek Oy:n työkonemyynti etsii ammattilaista
Kverneland-työkoneiden MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ  

Tehtävänäsi on: 

  • Vastata työkoneiden ja erityisesti Kverneland-tuoteryhmän myynnistä sekä sen kehittämisestä. 
  • Vastaat olemassa olevan jälleenmyyntiverkoston ylläpitämisestä, kouluttamisesta sekä tukemisesta ympäri Suomen. 
  • Osaat luoda myynnin mahdollisuuksia tapaamalla myös loppuasiakkaita yhdessä jälleenmyyjien edustajien kanssa. 
  • Keskeisessä roolissa on myös yhteydenpito ulkomaisiin päämiehiin. 

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvan koulutuksen, agronomista osaamista ja kokemusta maatalouskoneiden kaupasta. 
  • Tarvitset tehtävässä vakuuttavaa esiintymistaitoa ja kykyä innostaa. 
  • Avainasemassa on aito kiinnostus alaa kohtaan sekä tahto kehittyä alan asiantuntijaksi. 
  • Tarvitset tehtävissä sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin kieltä, muu kielitaito on eduksi. 

 

Työpaikka sijaitsee Vantaalla. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta.

 

Tarjoamme itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät, joiden haasteet suovat mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamista vakavaraisessa ja voimakkaasti kehittyvässä konsernissa maatalouskaupan toimialalla. Työskentelet alan johtavien ja korkealaatuisten tuotteiden parissa. Työkaluiksi saat motivoituneen työyhteisön sekä modernit ja työtä tukevat järjestelmät. Me perehdytämme sinut tehtävääsi, joten kaikkea alaan liittyvää ei tarvitse osata aloittaessasi.

 

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi meille pikimmiten, kuitenkin viimeistään 21.9.2020 mennessä. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työkonemyynnin esimies, myyntipäällikkö Marko Mustonen, puh. 0400 424 946 tai sähköpostitse marko.mustonen@sgn.fi.

Jätä hakemus

140-vuotias Kverneland Group on johtava, monikansallinen maatalouskoneita ja maatalouden palveluita tuottava yritys, joka työllistää lähes 2500 työntekijää ympäri maailman. Kvernelandin fokus on innovaatioissa, mikä näkyy ainutlaatuisissa ja laadukkaissa ratkaisuissa ja jonka laaja ammattimaisen viljelyn tuotevalikoima pitää sisällään maanmuokkaus- ja kylvökoneet, rehu- ja paalinkäsittelylaitteet, levitys- ja kylvökoneet, kasvinsuojeluruiskut sekä elektroniset ratkaisut maataloustraktoreihin ja koneisiin.

 

Agritek Oy on yksi Suomen suurimmista maatalouskonekaupan yrityksistä, joka toimii yksityisen, koko maan kattavan kotimaisen jälleenmyyjäverkoston kautta. Yrityksen liikevaihto on noin 40 milj. € ja henkilöstömäärä 20. Agritek Oy:n edustamia traktori- ja työkonemerkkejä ovat mm. New Holland, Case IH ja Kverneland. Agritek on osa SGN Groupia, joka on kaupan alalla jo yli 80 vuoden ajan menestyksekkäästi toiminut suomalainen perheyritys.

Hakuaika alkaa: 18.08.2020 13:00Hakuaika päättyy: 15.09.2020 13:00

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.