<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Agritek hakee New Holland tuotepäällikköä

Agritek myynti

new-holland-traktori-t7-hd-plm-1980-01

Voimakkaasti kehittyvä ja uudistuva maatalouskonekauppaan erikoistunut Agritek Oy hakee kasvussa olevaan New Holland tuoteryhmään vakituiseen työsuhteeseen

NEW HOLLAND-TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ   

vastaamaan New Holland traktorimyynnistä, hankinnasta sekä New Holland liiketoiminnan kehittämisestä.

New Holland tuotepäällikkönä koulutat ja tuet jälleenmyyntiverkostoamme ympäri Suomen sekä osaat luoda myynnin mahdollisuuksia tapaamalla myös loppuasiakkaita yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa. Tärkeässä osassa työtäsi on yhteydenpito paitsi jälleenmyyjiimme myös ulkomaisiin päämiehiimme.

Tehtävässä menestyt parhaiten kun:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. insinööri, agrologi tai agronomi tai omaat muuten hyvät soveltuvat taidot.
  • Tunnet maataloutta ja sinulla on kokemusta maatalouskoneiden kaupasta.
  • Osaat esiintyä vakuuttavasti ja sinulla on kyky innostaa.
  • Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi, muu kielitaito on eduksi.

Avainasemassa on kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan sekä tahto kehittyä alan asiantuntijana. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Tarjoamme itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät, joiden haasteet suovat mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamista vakavaraisessa ja voimakkaasti kehittyvässä konsernissa maatalouskaupan toimialalla. Työskentelet alan johtavien ja korkealaatuisten tuotteiden parissa. Työkaluiksi saat motivoituneen työyhteisön sekä modernit ja työtä tukevat järjestelmät. Me perehdytämme sinut tehtävääsi, joten kaikkea alaan liittyvää ei tarvitse osata aloittaessasi.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi meille pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.1.2023 mennessä. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Antti Nikkola, puh. 040 509 4026 tai sähköpostitse antti.nikkola@sgn.fi

TÄSTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN HAKUUN>>

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Voit kysyä lisätietoja tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta. 
Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.