<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Agritek hakee myyntipäällikköä työkonekauppaan

Agritek myynti

1200x628-3

Kehittyvä ja uudistuva maatalouskonekauppaan erikoistunut Agritek Oy hakee

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ TYÖKONEKAUPPAAN
viemään työkonekauppaamme asiakaslähtöisyydessä ja kaupallisuudessa seuraavalle tasolle yhdessä kauppiaittemme ja tiimin kanssa.

Tässä roolissa johdat ja kehität työkoneiden myyntiä ja markkinointia sekä valikoimamme kilpailukykyisyyttä, kauppiasyhteistyötä ja päämiessuhteita. Valmennat tiimistäsi ja konemyyjäverkostostamme maatalouskaupan huippuyksikön, jossa osaajat pääsevät toteuttamaan omia unelmiaan.

 

Odotamme Sinulta:

  • Modernia myynnin ja asiakkuuksien johtamisen osaamista ja ymmärrystä.
  • Kokemusta konemyyjäverkoston tukemisesta ja johtamisesta sekä maatalous- ja konekaupan tai vastaavan toimialan ymmärrystä.
  • Liiketoiminnan ketterän kehittämisen ja digitaalisen markkinoinnin työkalupakin osaamista.
  • Yrittäjähenkistä asennetta.
  • Hyviä kommunikointi- ja verkostoitumistaitoja, pystyt junailemaan maaliin useita projekteja samanaikaisesti.
  • Erinomaisia esimiestaitoja ja innokkuutta saada tiimisi lentoon.

Vahvaa ammatillista osaamistasi tukee soveltuva teknillinen tai kaupallinen koulutustaustasi sekä useamman vuoden kokemus liiketoiminnan ja myynnin kehittämisestä ja johtamisesta. Tulet työssäsi sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielillä ja osaat toimia kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi ja kykysi kehittää liiketoimintaa kauppiaidemme ja maatalousyrittäjien tarpeiden kautta sekä ennen kaikkea palava intohimosi työskennellä suomalaisen, vauhdilla uudistuvan, maatalouden parissa.

Työpaikka sijaitsee Vantaalla. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta.

 

Tarjoamme Sinulle:

Ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen työn, jonka haasteet suovat mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamista vakavaraisessa ja voimakkaasti kehittyvässä konsernissa maatalouskaupan toimialalla. Työskentelet alan johtavien ja korkealaatuisten tuotteiden ja huippubrändien parissa. Työkaluiksi saat motivoituneen työyhteisön, ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä modernit ja työtä tukevat järjestelmät.

Tehtävässäsi raportoit Agritekin kaupalliselle johtajalle ja kuulut Agritekin johtoryhmään, jonka jäsenenä pääset tuomaan oman panoksesi koko Agritekin käyttöön konekaupan osaajana.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi meille viimeistään 05.06.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Mikko Marttila, puh. 044 497 7015 tai sähköpostitse mikko.marttila@sgn.fi .

TÄSTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN HAKUUN>>

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.