<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kverneland Agritechnica 2019

Lue alta esittelyt Kvernelandin Agritechnica 2019 uutuuksista

Uuden sukupolven paluuaurat: Kverneland 2300 S / 3300 S / 3400 S

Turvallisempi kuljetus ja parempi suorituskyky
 
Uudet Variomat-aurat sisältävät kaikki Kverneland merkin arvot: jykevyyden, helppouden, korkean suorituskyvyn. Uudet aurat sisältävät samoja innovaatioita kuin palkittu 2500 i-plough.
 
Uusi kuljetusasento, aero-profiilin ojakset mahdollistavat kynnön jokaisessa olosuhteessa, vaossa tai on-land kyntönä.
TTS-g88etna0z1

 

Uuden sukupolven puolihinattavat aurat: Kverneland 6300 S

KV-6300-S-0127-jpg-g80ae893s4

 

Valmiina suuremmille traktoreille ja korkealle suorituskyvylle
 
Uusi Variomat-aura sisältää kaikki Kverneland merkin arvot: jykevyyden, helppouden, korkean suorituskyvyn. Nämä kaikki auttavat saavuttamaan tuottavaa kyntämistä. Kverneland 6300 S Variomat sisältää samoja innovaatioita kuin palkittu 2500 i-plough.
 
Uudet aero-profiilin korkeat ojakset ja helposti säädettävät esiaurat auttavat saavuttamaan parhaan kyntötuloksen joka olosuhteessa. Iso takapyörä takaa vakaan kulkemisen.

Kverneland Enduro

Uusi monipuolinen Kverneland Enduro on oikea ratkaisu sekä matalaan että syvempäänkin muokkaukseen.
 
Matala kultivointi, erityisesti yhdistettynä kevytmuokkaukseen, parantaa maan rakennetta, kosteutta ja vähentää eroosiota. Tämä on operaatio, joka vaatii tarkkaa huomiota. Tehokas kultivointi on hyvän sadon kulmakivi.
 
Enduro hoitaa maanmuokkauksen, tasauksen, sekoituksen yhdellä ajolla ilman riskiä haihtuvasta kosteudesta, joka voisi pahentaa rikkakasvitilannetta.
 
Kvernelandin Enduro tarjoaa kolmerivisen rakenteen nostolaitemalleihin, jota on saataville 3-5m työleveydellä. Yhdistettynä 270/285mm piikkiväliin ja korkeaan 870mm runkoon kultivaattori sekoittaa maata hyvin ja ilman vaaraa tukoksista. Enduro Pro:lla voidaan muokata jopa 35cm syvyyteen ja Endurolla 30cm syvyyteen.
Kverneland-Enduro-pro-002-JPG-g877n8uwhs-1

 

Kverneland Turbo T i-Tiller

 

Älykäs kultivaattori - Yksinkertaisuutta ja voimaa käyttäjälle sekä ympäristölle
 
Kultivointi on vaativa työ, joka vaatii voimaa maan siirtämiseen ja sekoittamiseen. Hyvä tasainen työnjälki auttaa seuraavia työvaiheita maan valmistelussa ja mahdollistaa täydellisen siemenen kasvun. Sää ja maan ominaisuudet vaihtelevat, jonka takia kultivaattorin täytyy tarjota voimaa ja nopeutta viimeistellä työ tehokkaimmalla tavalla kuljettajan, ympäristön ja kulujen kannalta.

Kverneland e-drill maxi plus

Kylvö ja lannoitus samalla ajokerralla
 
Kverneland laajentaa jyrsinkylvökone-mallistoaan uudella E-drill maxi plus kylvölannoitin yhdistelmällä. Kone on suunnattu eritoten Euroopan markkinoille, jossa kasvava osa viljoista kylvetään keväällä ja erilaisten siemensekoitusten kylvö täytyy suorittaa yhdellä ajokerralla.
E-drill

 

Kverneland iXtrack T6

KV-iXtrackT6-0004-g6gp1j7mlq

 

Maksimaalinen tuottavuus ja suorituskyky
 
Kverneland paljastaa uuden hinattavan ruiskun iXtrack T6-mallisarjan. T6 tulee aivan uudelle markkinasegmentille suurilla säiliöillä 6400 litran ympäriltä tarjoamaan maksimaalista tuottavuutta ja suorituskykyä, sillä jokainen kasvi ansaitsee parasta hoitoa!

iXtrack T6 on suunniteltu tuottavuutta ja suorituskykyä varten, tarkkaan, helppoon ja kulutehokkaaseen ruiskuttamiseen. Uusi hinattava ruisku tarjoaa kolmea eri säiliökokoa, joista suurin on 7600l. Tämän lisäksi ruiskuun on saatavana teräspuomisto 18-40m tai alumiininen puomisto 24-33m.
 
Lue lisää

kverneland multirate

Kverneland esittelee MULTIRATE:n (muuttuva syöttömäärä) TLX GEOSPREAD levittimeen.
 
MULTIRATE:lla varusteltu TLX GEOSPREAD pystyy suorittamaan suurinopeuksista levitystä yhdistettynä ruutukohtaiseen levitysmäärään korkean tarkkuuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi.
 
GEOSPREAD järjestelmä levittimessä voi nyt muuttaa levitinkuviota vaaditun lannoitusmäärän mukaan. Pellosta ja levityskartasta riippuen voidaan käyttää jopa 8 eri levitysmäärää.
sivu6 MULTIRATE-1

 

Kverneland FXN

fxn_648px_1

 

Kverneland FXN sarja sisältää Kvernelandin suurimmat ja lujimmat kesantomurskaimet. 
 
FXN murskaimet tarjoajat uniikin monipuolisuuden. Korkeanopeuksinen rumpu yhdistettynä suureen määrään teriä mahdollistaa korkeamman leikkaustehon ja alennetun tehovaatimuksen.
 
Kverneland FXN voidaan varustella erilaisille terillä vastaamaan kaikkia käyttökohteita. Jalakset ovat koneessa vakiona, renkaat ja takarulla ovat saatavilla lisävarusteena.

IsoMatch farmcentre

IsoMatch FarmCentre applikaatio on ensimmäinen telematiikan ratkaisu, joka sopii yhteen kaikkien Kvernelandin koneiden kanssa, jotka toimivat IsoMatch Tellus PRO:n kanssa
 
Haluatpa ohjata koneitasi, hallita työtehtäviä etänä tai analysoida koneiden saavutusta ja tehtävän dataa, IsoMatch Farmcentre tarjoaa sinulle tehokkaan web-applikaation yhdistäen työkoneet, traktorit, terminaalit ja pilvet yhteen paikkaan.
 
Yhdistettävyys on nykypäivän yksi tärkeä ominaisuus. Esineiden internet on läsnä jokapäiväisissä laitteissa ja maatalouskoneet eivät ole poikkeus. IsoMatch Farmcentre on Kvernelandin suunnittelema alusta, joka ylläpitää sekä työkoneet että terminaalit verkossa. Tällä tavalla työkoneiden tehokkuuden parantamiseen on monia mahdollisuuksia, kun pääset seuraamaan niiden tuottamaa dataa.
 
Farmcentre on ohjelma, joka mahdollistaa työkoneiden seurannan suoraan maatilasi työhuoneesta ja uusien tehtävien lähetyksen suoraan terminaaleihin. Lisäksi suoritettujen tehtävien data lähetetään Farmcentreen analysointia ja laskutusta varten. Kaikki data säilytetään turvallisella palvelimella pilvessä.
 
Lopuksi työkoneiden hälytyksen näytetään myös Farmcentressä ja asiakkaiden on mahdollista aikatauluttaa koneiden huollot, jolloin ne eivät satu kiireimpään ajankohtaan.
Farmcentre

 

Kverneland BX-mattokarhotin

KV-53100-MT-BX-008-jpg-g1apbz0bpt

 

KV BX Belt - Quick Coupler Solution IEN

 

Kverneland julkistaa uuden pikakiinnityksen perhosniittokoneiden karhotinmatolle painon ja käyttökulujen vähentämiseksi
 
BX matto muuttaa Kvernelandin 53100 mallin monikäyttöiseksi niittomurskaimeksi
 
Kvernelandin BX matto muuttaa 53100 sarjan todelliseksi monikäyttöiseksi niittomurskaimeksi, mahdollistaen karhon muotoilun juuri asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Eri vaihtoehtojen välillä muuttaminen tapahtuu minuuteissa. Eri vaihtoehtoja ovat levälleen niittäminen, kolme erillistä karhoa tai yksi suuri karho koko 10m työleveyden alalta.
 
BX karhotinmaton käyttö tarjoaa monia mahdollisuuksia tehokkuuden ja sadon laadun nostamiseen. Yhden karhon muodostaminen koko 10m työleveydeltä säästää seuraavan työvaiheen aikaa ja kuluja.
 
Pudota ylimääräinen paino tarvittaessa
 
Pitkän sadonkorjuukauden aikana koneelta tarvitaan monipuolisuutta, jotta kone vastaa asiakkaiden tarpeita muuttuvissa olosuhteissa. Normaalisti kun karhotusta ei vaadita BX mattokarhotin on nostettu ylös ei-aktiiviseen asentoon niitettäessä. Näin BX:n 600kg paino on ollut mukana vain lisäämässä traktorin polttoainekuluja.
 
Uudella Kvernelandin pikakiinnityksellä on mahdollista irroittaa kaksi BX mattokarhotinta koneesta alle 10 minuutissa ja jättää ne niitä varten suunniteltujen kuljetuspyörien päälle. Tämä mahdollistaa mattojen käyttötarpeen arvioinnin tilanteen mukaan.
 
Plug and Play – Mattojen helppo irroitus
BX mattokarhottimen irroitus tapahtuu alle 10 minuutissa ilman työkaluja! Aseta kuljetinpyörät paikalleen ja irroita kiinnitystappi. Uusi liitin mahdollistaa virtakaapelin ja hydrauliikka liitäntöjen irroittamisen yhdellä vivulla - kuten monissa etukuormaajissa. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain laskea konetta alaspäin ja BX kuljetin irtoaa murskaimesta. Tämän jälkeen voit siirtää kuljetinta kuljetuspyörien päällä vaikka käsin odottamaan seuraavaa käyttökertaa.
 
Irroittamisen jälkeen kuljettimen toiminnot muuttuvat passiivisiksi terminaalin näytöllä.

Kverneland 9670S Evo + Vario, uusi sivulle karhottava karhotin

Kverneland julkaisee sen uuden Kverneland 9670S Evo + Vario karhottimen 6,65-7,85m työleveydellä. Karhotin tuo joustavuutta, mukavuutta ja laatua.
Tämän karhottimen tavoitteena on tuottaa laatua lyhyen aikavälin sadonkorjuussa.
 
Joustavuus, mukavuus ja laatu
Kverneland 9670S Evo + Vario, kaksiroottorinen sivulle karhottava karhotin antaa joustavuutta karhotukseen, mukavuutta käyttämiseen ja parempaa laatua sadolle TerraLink Plus kardaanisen roottorikiinnityksen avulla.
 
Lisää käyttömukavuutta
Käyttömukavuus on kehittämisen ytimessä. Alkaen koneen helposta liitettävyydestä traktoriin ja jatkuen esimerkiksi automaattisella karhotinlevyn taitolla sekä lisävarusteena saatavalla hydraulisella kuljetusasennon lukolla. Suuret 380/55-17 pyörät suojaavat maata vahingoittumiselta. Lisäksi parennettu ohjaus antaa sinulle paremmat liikeradat pellolle. Useat lisävarusteet kuten tandem-akseli auttavat kustomoimaan koneen juuri asiakkaan tarpeisiin.
  
Rehun parempi laatu
TerraLink Plus kiinnityksellä oleva roottori mahdollistaa tarkan maanpinnan seurannan. Se tarjoaa 8° suuremman liikevaran, joka antaa lisää tarkkuttaa ja parantaa sadon laatua. Touch-Down-efekti, jota voidaan verrata lentokoneen lähestymiskulmaan laskeutuessa, varmistaa sujuvan ja puhtaan karhotuksen. Se mahdollistaa myös roottorin noston 500mm korkeuteen päisteissä ja pitää päisteiden karhot vahingoittumina.
 
Tämä uusi Kverneland karhotin on suunniteltu olemaan universaali ratkaisu moneen tarkoitukseen
 
Joustavuus karhotuksessa
Uusi Kverneland 9670S Evo + Vario tarjoaa joustavuutta sivulle karhottavana karhottimena. Ainutlaatuisella roottorien asettelulla, takaroottorin ollessa pienempi, suurempia alueita voidaan karhottaa yhteen karhoon. Eri halkaisijat ehkäisevät kierintää ja kietoutumista niin paljon kuin on mahdollista. Tämä turvaa seuraavien koneiden käytön täydellä kapasiteetilla. Vario ominaisuus antaa mahdollisuuden tehdä kaksi karhoa, joko pientä paalainta varten suurella sadolla tai karhon kuivumista varten yöllä laadun parantamiseksi.

IMG-9744-jpg-g6i1fby95b

 

KV-9670S-studio-1

 

 

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.