New Holland TD5

TD5

 


OMINAISUUKSIA JA MUKAVUUTTA SINUN PARHAAKSESI

Ajomukavuutta ja tehokkuutta parantavat uudistukset tuovat perinteiseen suosikkimallistoon uutta näkökulmaa. Suunnittelun tavoitteena on edelleen ollut tehokas luotettavaan tekniikkaan perustuva traktori, joka on tuottavuudeltaan ja ajomukavuudeltaan korkealla tasolla, mutta edullinen hankkia ja ylläpitää. Huomiota herättävän upea ulkomuoto viimeistelee kokonaisuuden.

 

OMISTAMISEN HELPPOUTTA

TD5 on suunniteltu työntekoa varten. Pitkä huoltoväli, polttoainetaloudellisuus ja yksinkertaiset päivittäiset tarkastuskohteet sekä yhtenäisen konepeiton ja helposti saavutettavissa olevien huoltokohteiden tuomat edut tekevät traktorin ylläpidosta helppoa.

 

EHDOTONTA AJOMUKAVUUTTA

Ohjaamo on päivitetty mukavuudeltaan korkealle tasolle. Tärkeimmät hallintalaitteet, kuten uusi kevytkäyttöinen sähköinen käsikaasu ja uskomattoman kätevä hydrauliikan pikahallinta on keskitetty

oikeaoppisesti käden ulottuville sivupaneeliin. Huomiota herättää myös uusi mittaristo, jossa näkyy ajonopeus ja voimanoton nopeus. VisionView™ -ohjaamo tarjoaa tuottavuutta ja turvallisuutta lisäävän

näkyvyyden kaikkiin suuntiin, myös kuormaimelle aisat ylös nostettuna, sillä läpinäkyvä kattoikkuna on vakiovaruste. Tässä traktorissa viihtyy pitkään!
 

MONIPUOLISUUTTA

TD5 on todellinen jokapaikan höylä. Se on kotonaan yhtä lailla pihalla kuormaintyössä kuin pellolla työkoneen edessä. Se sopii mainiosti maatalouden lisäksi myös kunnalliskäyttöön ja viherrakentamiseen. Uudet taloudelliset mutta vääntävät moottorit sekä viihtyisä ohjaamo tekevät TD5-traktorista sopivan kumppanin uskomattoman moneen käyttöön.

 

TEHOA JA TUOTTAVUUTTA

Uusi Tier 4 -moottori alentaa polttoaineen kulutusta, ja alemmat kierrokset merkitsevät samalla vähemmän ääntä ja parempaa ajomukavuutta. Tehostunut hydrauliikka ja parempi näkyvyys nopeuttavat kuormainkäyttöä. Lyhyt akseliväli ja nostolaitteen uskomattoman kätevä pikahallinta tekevät ajamisesta sujuvaa.

TD5 TD5 TD5 TD5

COMMON RAIL - TERVETTÄ JÄRKEÄ

Kaikissa TD5-sarjan traktoreissa on FPT:n kehittämä 4-sylinterinen 3,4-litrainen Common Rail F5C -moottori, joka täyttää tiukat Tier 4A -päästömääräykset. New Holland otti Common Rail -tekniikan käyttöön

maataloudessa jo vuonna 2003, ja TD5-traktoreiden optimoidut moottorit on varustettu uusimmalla polttoainetaloudellisella versiolla.

 

Nämä äärimmäisen hiljaiset moottorit kehittävät tehoa jopa 114 hevosvoimaa ja vääntöä parhaimmillaan 457 Nm, mikä takaa tuottavuuden ja käyttömukavuuden. Kun otetaan huomioon vielä erinomainen teho-painosuhde, on koossa täydellinen kumppani mihin tahansa työhön.

 

TURBOAHDETTUA JA VÄLIJÄÄHDYTETTYÄ TEHOKKUUTTA

TD5-traktorissa moderni ajattelu ja perinteinen luotettava rakenne ovat sulassa sopusoinnussa keskenään. Uusimman teknologian turboahdin

takaa tehokkuuden. Lisäksi välijäähdytin ylläpitää suorituskyvyn raskaissa ja kuumissa olosuhteissa tuottamalla viileää ilmaa palotapahtumaan. Tehonsa lisäksi moottori on hyvin taloudellinen.

 

UUDEN TEKNIIKAN TUOMAA TALOUDELLISUUTTA

TD5-traktoreiden Common Rail -moottorit edustavat uusinta korkeatasoista polttoainetekniikkaa, joka mahdollistaa nopeamman reagoinnin kaasuun ja paremman polttoainetehokkuuden. Toisin sanoen suorituskyky säilyy paremmin kuormituksen kasvaessa, ja polttoainetta säästyy. Suurin vääntö saavutetaan kierroksilla 1500 r/min ja suurin teho matalilla 1900 r/min kierroksilla. Lisäksi teho pysyy samalla tasolla aina kierroksille 2300 r/min asti. Vakiotehoominaisuus lisää tuottavuutta kaikissa käyttötarkoituksissa, kuten voimanottokäytössä ja tiekuljetuksissa. Tasaisempi vääntökäyrä parantaa työskentelyn joustavuutta maksimitehon alueella.

TD5 TD5 TD5 TD5 TD5

TILAA. MUKAVUUTTA. HALLITTAVUUTTA.

Ohjaamoon noustessa huomaa heti, että se on suunniteltu pitkää päivää varten tuottavuutta nostamaan. Tilaa on runsaasti ympärillä myös korkeussunnassa, ja ovet avautuvat reilusti, jotta mm. karjatilan ruokintatöissä olisi helppoa kulkea sisään ja ulos. Uuden Tier 4 -moottorin alemmat kierrokset merkitsevät samalla vähemmän ääntä ja parempaa ajomukavuutta.

 

Uudesta mittaristosta on näkyvissä koko ajan ajonopeus ja voimanottoa käytettäessä voimanoton kierrokset. Sähköinen käsikaasu on kevyt käyttää samoin kuin hämmästyttävän kätevä nostolaitteen pikahallinta.

 

MAATILAN PARHAAT NÄKYMÄT

Runsas lasipinta-ala avaa huikeat 360°:n näkymät joka suuntaan - myös ylöspäin. Vakiovarusteinen läpinäkyvä kattoikkuna tekee TD5-traktorista huippuvalinnan tarkkaan etukuormaintyöskentelyyn. Etukuormaimen työväline näkyy aisasto ylhäällä turhia kurkottelematta. Etupilarin suojaan viety pakoputki  viimeistelee esteettömät näkymät.

TD5 TD5 TD5