New Holland T8

T8

Tyyliä, suorituskykyä ja innovaatioita

 
T8-traktoreissa on huimien teholukemien lisäksi kuitenkin myös paljon muuta, mikä vie ne jokaisen kuljettajan toivelistan kärkeen. Kaikki mallit ovat saatavana jousitetulla Terraglide™ -etuakselilla ja 50 km/h maantienopeudella varustettuina.  Vaihtoehtona 50 km/h maantienopeudelle on samaan rakenteeseen perustuva 40 km/h Eco-vaihteisto, jolla voidaan säästää polttoainetta.

Katso tästä uusi T8 Auto Command -video (You Tube)>> 
 

LATAA TÄSTÄ ESITE (PDF englanniksi)
T8 T8 T8

Kuusi sylinteriä taloudellisuutta

 
 
T8.-sarjan Tier 4a -päästönormin vaatimukset täyttävät 8,7 l Cursor 9 moottorit tarjoavat tehoa 258 - 404 hv, ja lisäteholla huikeat 273 - 419 hv. Moottoreissa on myös huippunsa kehitetyt teho- ja vääntöominaisuudet raskaisiin, suurta tehoa vaativiin töihin ja suurimmassa mallissa ainutlaatuinen sähköohjattu eVGT turboahdin. Kaikissa malleissa on 24-venttiilinen Common Rail -polttoainejärjestelmä ja nykyaikainen moottorin ohjausjärjestelmä. Tämän ansiosta tehonlähteet tuottavat korkean vääntömomentin nousun, jota vaaditaan nykyaikaiselta jatkuvatehoiselta moottorilta. Vääntömomentin nousu on voimanotosta mitattuna massiiviset 40 %. Vertaa tätä kilpailijoihin, ja huomaat New Hollandin etulyöntiaseman.
 
Auto Command TM - vaihteistot
 
New Hollandin uusi Auto Command -vaihteisto edustaa tämän hetken vaihteistotekniikan huippua. Ajaminen on uskomattoman helppoa, ja liikkeelle päästään yksinkertaisesti vipua liikuttamalla tai ajopoljinta painamalla. Kokeneemmalle käyttäjälle on lukuisia lisäominaisuuksia, jotka antavat mahdollisuuden ottaa traktorin suorituskyvystä kaikki irti. Vaihteisto on myös hyötysuhteeltaan erinomainen, sillä useassa kohdassa saavutetaan 100 % mekaaninen välitys. Kaksoiskytkintekniikan ansiosta kuljettajan ei tarvitse millään lailla puuttua vaihteiston toimintaan alueen vaihdoista puhumattakaan.

NOPEUSMUISTISSA AINA OIKEA AJONOPEUS
Kaikkiin kolmeen nopeusmuistiin voi helposti asettaa minkä tahansa nopeuden välillä 30 m/h ja 50 km/h. Valittua nopeusmuistia vaihdetaan painamalla nappia monitoimivivusta, ja tallennettua nopeutta muutetaan yksinkertaisesti rullaa pyörittämällä. Valittu nopeus näkyy selkeästi värimonitorissa.
 
MAANTIENOPEUDET ALHAISILLA KIERROKSILLA
Yksi Auto Command -vaihteiston suurista eduista on sen kyky saavuttaa maantienopeudet normaalia alemmilla moottorin kierroksilla. 40 km/h saavutetaan jo kierroksilla 1125 ja 50 km/h vastaavasti kierroksilla 1400 r/min. Polttoainetta säästyy ja ajaminen on mukavampaa hiljaisemman äänen vuoksi.
 
AKTIIVIPYSÄYTYS
Auto Command -vaihteiston tärkeä turvallisuustekijä on aktiivinen pysäytystoiminto. Kun traktori pysähtyy risteykseen tai mäkeen, vaihteisto estää automaattisesti liikkumisen myös raskailla kuormilla perävaunun kanssa. Liikkeelle päästään uudelleen yksinkertaisesti vipua liikuttamalla tai poljinta painamalla. Pidempää pysäköinti varten sähköinen käsijarru on mukavasti suunnanvaihtajan yhteydessä.
 
NELJÄ ERILAISTA AJOTAPAA
  • Auto. Vivulla tai polkimella valitaan haluttu ajonopeus, ja Auto Command sovittaa moottorin kierrokset ja vaihteiston välitykset mahdollisimman taloudellisiksi.
  • Cruise. Nappia painamalla traktori ottaa valitun nopeusmuistin suurimman nopeuden ja ylläpitää pitää sen taloudellisimmalla tavalla.
  • Manuaali. Vivusta valitaan kiinteä vaihteiston välitys, ja poljin toimii kaasupolkimena. Vipua liikuttamalla välitys ja ajonopeus muuttuvat.
  • Voimanotto. Kun voimanotto kytketään päälle, moottorin kierrokset pysyvät tasaisina kuormituksesta riippumatta. Moottorin kierrokset valitaan käsikaasusta tai kierrosmuistista ja ajonopeus vivusta tai polkimesta.
 

Ultra Command™ -vaihteistot


Tasaisesti porrastettu nykyaikainen Powershift toimii kuljettajan tai automatiikan ohjaamana niin, ettei vaihteen vaihtumista juurikaan huomaa. Raskaita ja nopeita kuljetuksia varten on saatavana kaksi erityisesti maantieajoon tehtyä versiota, 50 km/h ja 40 km/h Eco. 50 km/h -malli on varustettu etuakselin jousituksella turvallisuuden takaamiseksi suurilla nopeuksilla. Eco-versiossa puolestaan voidaan säästää huomattavasti polttoainetta, koska suurin nopeus saavutetaan alhaisemmilla moottorin kierroksilla. Kaikissa versioissa vaihteet valitaan sähköisesti nappeja painamalla vedon katkeamatta. Käytettävissä on automatiikat sekä pelto- että maantienopeuksia varten. Maantieautomatiikalla nopeuksilla 13 - 19 ei tarvitse koskea hallintalaitteisiin automatiikan huolehtiessa vaihtamisesta. Ryömintävaihteisto on saatavana lisävarusteena.
T8 T8 T8 T8

Vertaa hydrauliikan ja voimanoton suorituskykyä

 
Tehokkaassa traktorissa tarvitaan muutakin kuin raakaa vetovoimaa. T8-traktoreiden suljettu kuormantunteva hydrauliikka tuottaa 161 litraa minuutissa ja vakiona on peräti 5 kpl elektronisesti ohjattua venttiiliä, joissa kaikissa on ohjelmoitava ajastus sekä virtauksen säätö. Nostolaitteessa on voimaa 8550 - 10200 kg. Voimanotossa on kytkennän automatiikka sekä linkitys ohjelmoitavaan päisteautomatiikkaan.
T8

Terraglide™ jousitettu etuakseli suuriin nopeuksiin

 
50 km/h -vaihteistolla varustettu T8 toimitetaan aina myös etuakselin jousituksella varustettuna ajamisen vakauden ja ajomukavuuden varmistamiseksi. Rakenteeltaan erittäin varmatoiminen ja järeätekoinen akseli lisää myös vetokykyä pellolla ja ennen kaikkea takaa turvallisuuden ja mukavuuden maantiellä.
 
T8

Istu ja nauti ajamisesta


T8-traktorit on rakennettu kuljettajan ympärille. Aktiivijousitettu istuin, jossa on myös sivusuuntainen jousitus, on vain yksi esimerkki äärimmäisestä panostuksesta kuljettajan olosuhteiden parantamiseen.

Todella monipuolinen ajotietokone päisteohjelmoinnin kanssa sekä oikeaan käsinojaan lisävarusteena saatava ISOBUS-yhteensopiva IntelliView™-monitori osoittavat suunnittelun tähdänneen mukavuuteen ja käytön helppouteen.

Katso uusia hydrauliikan käyttövipuja. Suuntaa katseesi ympärillesi, niin huomaat mahtavat näkymät sivuille ja taakse. Käynnistä 6-sylinterinen voimanlähde, niin kuulet miten hiljaista ohjaamossa on. Ota huomioon tilan tuntu ja mukava apumiehen istuin. Huomaat, ettei kilpailijoilla ole tarjota mitään vastaavaa.
T8 T8 T8