New Holland T6 EC AC T4B

T6 EC AC T4B

Suunniteltu juuri sinulle


 
Maatiloja ja käyttötarpeita on monenlaisia, ja siksi T6-mallisto on suunniteltu siten, että valinnanvaraa ja vaihtoehtoja on runsaasti erilaisiin tarpeisiin. Jos olet aina halunnut suunnitella itsellesi unelmiesi traktorin, T6 tekee sen mahdolliseksi.
 
T6-mallisto koostuu kuudesta eri teholuokasta, joista maksimitehoiltaan 125-155 hevosvoiman mallit T6.125-T6.175 ovat nelisylinterisiä ja 159 hv:n T6.180 kuusisylinterinen. Maksimitehojen lisäksi on käytössä lisätehoa lähes kaikissa versioissa parhaimmillaan yli 20 hv.
 
Vaihteistoissa on nyt vaihtoehtoja enemmän kuin koskaan. Voit valita huippusuositun 16x16 Electro Command -vaihteiston tai täysin uuden kaksoiskytkintekniikkaan perustuvan 24x24 Dynamic Command -version, jossa on valittavana kahdeksan powershift-vaihdetta vedon katkeamatta. Malliston huipulla on New Hollandin portaaton Auto Command. Myös varustetasoja on useita alkaen hyvin varustelluista vakiomalleista ja päätyen huipputason 50 km/h Deluxe -versioihin.
 
 
 Malli         Sylinterit   Nimellisteho hv     Suurin teho hv       Vääntö Nm    
 T6.1254125125528
 T6.1454125145590
 T6.1554135155637
 T6.1654145169700
 T6.1754155175700
 T6.1806159175740

>>Katso tästä uusi Dynamic Command uutinen
T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B

Avaraa tilaa ja hiljaisuutta.


Kun nouset T6-traktorin ohjaamoon, huomaat heti miten tilava ja hiljainen se on. Kaarevat suurikokoiset lasiovet heijastavat melua pois ja avautuvat riittävän laajasti. Kestävät ja laadukkaat materiaalit on yhdistetty korkealuokkaiseen viimeistelyyn.

Kun istuudut muhkealle matalataajuusjousitetulle istuimelle, voit nauttia laajasta näkyvyydestä. Tehokas ilmastointi pitää sisäilman sopivana riippumatta olosuhteista ohjaamon ulkopuolella. Automaattinen ilmastointi ja sähkösäätöiset
lämmitettävät ulkopeilit ovat mainio lisävaruste monessa käytössä. Ajaessasi 50 km/h -mallia yllätyt siitä, kuinka pehmeän ajokokemuksen ohjaamon ja etuakselin jousitukset saavat aikaan.

Electro Command -malleissa varusteena on perinteinen käsinoja ja kätevä monitoimivipu. Valinnaista keskiventtiiliä hallitaan Joystick-ohjauksella. Auto Command -mallien edistyksellisessä Sidewinder-käsinojassa hallintalaitteet ovat yhdessä paikassa sormenpäiden ulottuvilla, ja värimonitorista olennainen tieto selviää yhdellä vilkaisulla.

SideWinder II -käsinojan avulla T6 Auto Command -traktorin hienot ominaisuudet ovat helposti hyödynnettävissä. Avaintoiminnot ovat selkeitä ja ymmärrettäviä sekä hyvin käden ulottuvilla. Vaihteiston hallinta, nostolaitteen käyttö, hydrauliikan ohjaus, moottorin kierrosten säätö ja ajosuunnan vaihto ovat toimintoja, joiden hallinta sujuu monitoimivivusta nappia painamalla.
T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B

Vaihteisto sinua varten


T6-mallien painonapeista hallittavassa 16x16 Electro Command -vaihteistossa voidaan valita kahdeksan vaihdetta kytkinpolkimeen koskematta. Suunnanvaihto on sähköhydraulinen, ja Deluxe-versioissa automatiikka hoitaa tarvittaessa vaihtamisen sekä pellolla että maantiellä.
 
Electro Command™ -vaihteistoa hallitaan ergonomisesta monitoimivivusta. Se on sopivasti käden ulottuvilla ja ideaalinen erityisesti, jos vaihteita vaihdetaan usein. Vivussa on myös nostolaitteen ja päisteautomatiikan hallinnat. Intellishift™ parantaa vaihtamisen laatua tarkkailemalla jatkuvasti ajonopeutta ja moottorin nopeutta.
 
New Holland esittelee nyt huppu-uutuutena kaksoiskytkimeen perustuvan 24x24 Dynamic Command-vaihteiston. Uuden vaihteiston tärkein ominaisuus on tässä kokoluokassa ainutlaatuinen 8-portainen Powershift.
 
Dynamic Command -vaihteiston rakenne perustuu kaksoiskytkimeen ja kolmeen alueeseen, minkä lisäksi jokaisella alueella on kahdeksan Powershift-vaihdetta. Näistä neljä paritonta vaihdetta ja yksi monilevykytkin on sijoitettu yläakselille ja neljä parillista vaihdetta sekä toinen monilevykytkin ala-akselille. Voima kytketään monilevykytkimien avulla vaihteelta toiselle saumattomasti, kun seuraava vaihde on jo kytkettynä ja käyttövalmiina. Kytkentä tapahtuu pehmeästi, nopeasti ja tehokkaalla tavalla. Kahdeksan päävaihteen ansiota alueen vaihtamista ei juurikaan tarvita, ja esimerkiksi B-nopeusalueella 4,0-17,2 km/h hoituvat käytännössä kaikki tavalliset peltotyöt.
 
Auto Command edustaa vaihteistotekniikan ehdotonta kärkeä. Ajaminen on uskomattoman helppoa, ja liikkeelle päästään yksinkertaisesti vipua liikuttamalla tai ajopoljinta painamalla. Kokeneemmalle käyttäjälle on runsaasti lisäominaisuuksia, joiden avulla on mahdollista ottaa kaikki irti traktorin suorituskyvystä.
Kaksoiskytkintekniikan ansiosta kuljettajan ei tarvitse millään lailla puuttua vaihteiston toimintaan alueen vaihdoista puhumattakaan.
 
Kolmeen nopeusmuistiin voi helposti asettaa mitkä tahansa ajonopeudet välillä 20 m/h ja 50 km/h. Valittua muistipaikkaa vaihdetaan painamalla nappia monitoimivivusta, ja tallennettua nopeutta muutetaan yksinkertaisesti rullaa pyörittämällä. Valittu muisti ja nopeus näkyvät selkeästi värimonitorissa.
 
Auto Command™ -vaiheistossa on valittavana kolme nopeuden vaihdon herkkyyttä. ‘Pehmeä’ on oikea valinta, kun halutaan mukavuutta esimerkiksi maantiellä tai liukkaalla kelillä. Normaaliasetus sopii tavalliseen peltoajoon. ‘Nopea’ on kätevä vaikkapa lumitöissä kuormaimen kanssa. Aktiivisen pysäytystoiminnon avulla traktorin pysähtyessä risteykseen tai mäkeen, vaihteisto estää liikkumisen myös raskailla kuormilla. Uudelleen liikkeelle päästään yksinkertaisesti vipua liikuttamalla tai ajopoljinta painamalla.
 
T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B

Tehoa ja taloudellisuutta


T6-traktorin voimanlähteenä on ECOBlue™ HI-eSCR -moottori, jonka on kehittänyt ja valmistanut New Hollandin sisaryritys FPT Industrial.
 
Moottori täyttää uusimmat ympäristöä säästävät Tier 4B -päästönormit, ja se tarjoaa lisäksi useita muita isoja etuja.
 
Suorituskyky: lisääntynyt teho ja vääntö, parempi vaste kaasuun ja suuri lisäteho merkitsevät parempaa suorituskykyä.
Taloudellisuus: yhteenlaskettu polttoaineen ja AdBluen kulutus on joko sama tai alemmalla tasolla kuin Tier 4A -moottoreissa.
Yksinkertaisuus: yksinkertaisempi rakenne itse moottorissa ilman pakokaasujen takaisinkierrätystä tarkoittaa enemmän tehoa sekä vähemmän lämmöntuottoa, mikä lisää luotettavuutta.
Huolettomuus: ei hiukkassuodattimen aiheuttamia katkoja tai puhdistusta.
 

Uusimman HI-eSCR -teknologian ansiosta moottorit hengittävät vain puhdasta raikasta ilmaa, eikä pakokaasujen takaisinkierrätystä tarvita. Moottori vastaa paremmin kaasuun ja reagoi nopeasti kuormituksen muutoksiin. Voiman tuntu on helposti aistittavissa, kun tullaan ylämäkeen tai maalaji muuttuu kovemmaksi. 
 
New Hollandin moottoreista saadaan tavallista enemmän irti, sillä lisätehot kytkeytyvät tarvittaessa päälle voimanottokäytössä, hydrauliikkaa hyödynnettäessä ja maantieajossa. Traktorissa on runsaasti teho- ja vääntöreservejä varalla, kun niitä eniten tarvitaan, eli raskaassa käytännön työssä.
 
Nimellisteho: Teho nimelliskierroksilla ilman lisätehoa
Maksimiteho: Suurin teho ilman lisätehoa - saavutetaan nimellistehoa alemmilla kierroksilla
Nimellisteho lisäteholla: Teho nimellikierroksilla lisätehon kanssa.
Maksimiteho lisäteholla: Suurin teho, jonka moottori tuottaa täysi lisäteho päällä

T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B

Tehoa ja monipuolisuutta


T6-traktoreissa hydrauliikan ytimenä on suljettu kuormantunteva mäntäpumppu, joka tuottaa Electro Command -malleissa 113 l/min ja Auto Command -malleissa 125 l/min. Pumppu säätää virtausta kulloisenkin tarpeen mukaan, joten polttoainetta säästyy silloin, kun hydrauliikka ei tarvita. Pääpumpun lisäksi Electro Command -malleissa ohjaukselle on oma 47 l/min tuottava pumppunsa, jonka ansiosta traktorin hallittavuus on varmistettu myös kuormainta käytettäessä.
 
Electro Command -traktoreissa on vakiovarusteena neljä ulkopuolisen hydrauliikan monipuolisesti säädettävää mekaanista venttiiliä. Ominaisuuksiin kuuluvat virtauksen säätö, kellunta ja painepalautus. Saatavana on myös sähköventtiilit sekä kaksi tai kolme Joystickillä hallittavaa keskiventtiiliä esimerkiksi etukuormaimen hallintaa varten.
 
Auto Command -malleissa sähköiset ulkopuoliset venttiilit sekä Joystick ovat vakiovarusteina. Venttiilien hallinta sujuu mukavasti joko käsinojassa olevista vivuista, Joystickistä tai monitoimiohjaimen keinukatkaisijalla. Venttiileitä säädetään havainnollisesti värimonitorista kuvakkeita koskettamalla. Päisteautomatiikan avulla hydrauliikan venttiilien toiminnot voidaan automatisoida monipuolisesti.
 
Suunniteltu etukuormainta varten
T6-traktoreissa on lyömättömät ominaisuudet tuottavaa etukuormainkäyttöä varten. Avainasiana on hydrauliikan tehokkuus, sillä kuormantuntevan pääpumpun tuotto on aina vähintään 113 l/min. Kuormain liikkuu ripeästi moottorin kierroksista riippumatta. Esteetön näkyvyys joka suuntaan on kuormaimen käytön sujuvuudessa ainutlaatuista. T6-traktori on varustettu kattoikkunalla, joten
työvälineelle näkee hyvin myös aisat yläasennossa.
T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B

Taattua tuottavuutta


Voimanotossa on vakiovarusteena nopeudet 540, 540E ja 1000 r/min. Lisävarusteena on vaihtoehtoisesti mahdollista valita nopeudet 540E/1000/1000E. Taloudellinen 540E pienentää kulutusta, koska se toimii moottorin käyntinopeudella 1546 r/min. Voimanotto kytketään sähköisesti, ja Soft Start takaa kytkeytymisen pehmeästi ja estää työkoneilta voimanotolle tulevia kuormituspiikkejä.
 
T6-malllisto on suunniteltu etunostolaitteen käyttöä ajatellen. Sekä etunostolaite että etuvoimanotto ovat traktorin rakenteeseen täysin integroituja. Niitä hallitaan mukavasti ohjaamosta, mutta myös etunostolaitteessa itsessään on noston ja laskun sähkoinen hallinta koneiden kytkennän helpottamiseksi.

T6-traktoreihin on saatavana etuakseleita erilaisiin tarpeisiin. Vakioakseli on riittävän järeä nykyaikaisia raskaita etukuormaimia varten, mutta erikoistilauksena tehtaalta saa myös erikoisvahvan 4-kategorian akselin. Kääntyvä SuperSteer säästää arvokasta aikaa päisteissä. 50 km/h -malleissa on vakiovarusteena jousitettu etuakseli, jossa on hydraulinen levylukko sekä lukkojen ja nelivedon Terralock-automatiikka.
 
Deluxe- ja Auto Command malleissa vetotehon varmistavat 100-prosenttisesti pitävät hydrauliset tasauspyörästöjen lukot, jotka kytkeytyvät samanaikaisesti sekä etu- että taka-akselilla. Käsiteltävyyden takaa Terralock-automatiikka, joka kuljettajan niin halutessa kytkee käännyttäessä samalla lukot ja nelivedon pois sekä takaisin päälle.
T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B T6 EC AC T4B