New Holland T6

T6

T6: Suorituskykyiseksi suunniteltu.


New Holland T6-traktorit on suunnattu sekä ominaisuuksiensa että varusteidensa puolesta kaikkein vaativimmille asiakkaille. Niissä on 4-venttiiliteknologiaa hyödyntävät Common Rail -ruiskutuksella varustetut SCR-moottorit. Lisätehot voimanottokäytössä sekä kuljetusajossa tekevät traktoreista uskomattoman suorituskykyisiä ja tuottavia.
 
Sähköisesti ohjattussa Electro Command -vaihteistossa voidaan valita 8 vaihdetta peräkkäin napista painamalla ja kytkinpolkimeen koskematta. Monipuoliset automaattiset toiminnot sekä pellolla että maantiellä tekevät  ajamisesta vaivatonta. Tilava ohjaamo on hiljainen, näkyvyys joka suuntaan on poikkeuksellisen hyvä ja mukavuus ylellisyyttä hipovaa tasoa. Jos siirtoajoa on paljon, etuakselin jousituksella ja etujarruilla varustettu 50 km/h -versio tuo uutta tehokkuutta.
 
Auto Command -vaihteisto edustaa tämän hetken vaihteistotekniikan huippua. Ajaminen on uskomattoman helppoa, ja liikkeelle päästään yksinkertaisesti vipua liikuttamalla tai ajopoljinta painamalla. Kokeneemmalle käyttäjälle on lukuisia lisäominaisuuksia, jotka antavat mahdollisuuden ottaa traktorin suorituskyvystä kaiken irti.
 

Tyyliä, jossa on myös sisältöä


Modernin traktorin on täytettävä monenlaisia vaatimuksia. T6 on kompakti ja helppo käsitellä, ja siinä yhdistyvät erinomainen tehon ja painon suhde suorituskykyyn pihatöissä, pellolla ja maantiellä. Mikään muu traktori ei tarjoa niin paljon tässä kokoluokassa. Hallintalaitteiden sijoittelu, hyvä näkyvyys ja ohjaamon mukavuus auttavat hyödyntämään suorituskyvyn tehokkaalla tavalla.
T6 T6 T6 T6

Tehoa ja tuottavuutta


T6-traktorissa hyödynnetään tuottavuutta lisäävää ECOBlue™ SCR -teknologiaa Tier 4 -vaatimusten täyttämiseksi. Moottori hengittää vain puhdasta raikasta ilmaa, eikä sitä ole tarvinnut kuristaa päästömääräysten takia. Tuloksena on ajotuntumaltaan huomattavan pirteä ja vääntävä moottori, joka vastaa todella hyvin kaasuun. Myös numerot puhuvat puolestaan, sillä vääntömomentin nousu on jopa 42 % ja lisätehoa on käytössä parhaimmillaan 40 hv nimellistehoon verrattuna.
 

Alhaiset käyttökustannukset


ECOBlue™ SCR -teknologia säästää jopa vaikuttavat 10 % polttoainelaskussa, ja samalla tuottavuus paranee. Siis enemmän vähemmällä. Lisäksi huoltoväli 600 h on markkinoiden pisin.

Lisäteholla ylimääräistä voimaa


Lisätehon ansiosta moottori tuottaa enemmän tehoa ja vääntöä vaihteiston, hydrauliikan ja voimanoton kuormituksen mukaan. T6.165-traktorissa lisäteho tuottaa jopa 40 ylimääräistä hevosvoimaa, mutta polttoaineen kulutuksen optimoimiseksi vain silloin kun sitä todella tarvitaan. 

Vakiokierroksilla lisää tarkkuutta työhön

 
Vakiokierrosten automatiikka antaa Deluxe-malleissa mahdollisuuden ohjelmoida muistiin yksi tai kaksi moottorin kierrosnopeutta, jotka saadaan käyttöön nappia painamalla. Polttoainejärjestelmä reagoi sen jälkeen kuormituksen muutoksiin nopeasti, ja valittu moottorin kierrosnopeus pysyy tarkasti kohdallaan. Siitä on erityisesti hyötyä tarkkaa voimanoton nopeutta edellyttävissä töissä.
T6 T6 T6 T6 T6

Älykästä vaihtamista

 
Electro Command™ -vaihteistossa voidaan valita sähköpainikkeiden avulla 8 nopeutta peräkkäin ylös ja alas. Kahdeksan vaihteen valinta ilman kytkintä onnistuu nappeja painamalla ilman vaihdevivun liikuttelua. Intellishift™ säätää vaihteiston toimintaa tarkkailemalla jatkuvasti ajonopeutta ja moottorin nopeutta, jos kuormitus muuttuu vaihtamisen yhteydessä. Raskailla kuormilla kytkin ottaa kiinni nopeasti, jotta vetokyky säilyisi. Kevyellä kuormituksella kytkin ottaa hitaammin kiinni, jolloin vaihteet kytkeytyvät pehmeämmin.

Electro Command™ - 50 km/h tai 40 km/h Eco

 
T6-traktorit ovat saatavissa 50 km/h -vaihteistolla ja Eco-versioina, jotka on toteutettu päävaihteiston ohittavalla erillisellä 17. vaihteella. Koska ylin vaihde ohittaa päävaihteiston, hyötysuhde on paras mahdollinen. Eco-vaihteiston avulla saavutetaan 40 km/h -huippunopeus alhaisemmilla moottorin kierroksilla, sillä moottorin kierrokset laskevat automaattisesti, kun 40 km/h nopeus on saavutettu. 50 km/h -versiot on ajomukavuuden ja turvallisuuden maksimoimiseksi aina varustettu jousitetulla etuakselilla ja etupyörien erillisillä napajarruilla.

Vaihteistoautomatiikka


Vaihteiston automatiikka hyödyntää New Hollandin patentoimaa, moottorin vauhtipyörässä sijaitsevaa vääntömomentin tunnistusjärjestelmää. Anturit ja elektroninen ohjaus mahdollistavat automaattisen vaihtamisen moottorin käyntinopeuden, kuormituksen ja ajonopeuden perusteella. Järjestelmässä on erilliset asetukset pelto- ja maantieautomatiikalle. Useista kilpailevista poiketen Electro Command™ -vaihteistot ovat helppokäyttöisiä ja yksinkertaisia, ja käsivalinta on milloin tahansa mahdollinen.
T6 T6 T6 T6

AUTO COMMAND - Vaihteistotekniikan huipulla


New Hollandin uusi Auto Command -vaihteisto edustaa vaihteistotekniikan huippua. Ajaminen on uskomattoman helppoa, ja liikkeelle päästään yksinkertaisesti vipua liikuttamalla tai ajopoljinta painamalla. Lukuisat lisäominaisuudet antavat mahdollisuuden ottaa suorituskyvystä kaikki irti. Vaihteisto on hyötysuhteeltaan erinomainen, sillä useassa kohdassa saavutetaan 100 % mekaaninen välitys. Kaksoiskytkintekniikan ansiosta kuljettajan ei tarvitse uuttua vaihteiston toimintaan alueen vaihdoista puhumattakaan.
 

Nopeusmuistit


Kolmeen nopeusmuistiin voi helposti asettaa minkä tahansa nopeuden välillä 20 m/h ja 50 km/h. Valittua nopeusmuistia vaihdetaan painamalla nappia monitoimivivusta, ja tallennettua nopeutta muutetaan yksinkertaisesti rullaa pyörittämällä. Valittu nopeus näkyy selkeästi värimonitorissa.
 

Maantiellä alhainen ajonopeus


Yksi Auto Command -vaihteiston suurista eduista on sen kyky saavuttaa maantienopeudet normaalia alemmilla moottorin kierroksilla. 40 km/h saavutetaan jo kierroksilla 1550 ja 50 km/h kierroksilla 1700 r/min. Polttoainetta säästyy, ja ajaminen on mukavampaa hiljaisemman äänen vuoksi.
 

Aktiivipysäytys


Auto Command -vaihteiston tärkeä turvallisuustekijä on aktiivinen pysäytystoiminto. Kun traktori pysähtyy risteykseen tai mäkeen, vaihteisto estää automaattisesti liikkumisen myös raskailla kuormilla perävaunun kanssa. Liikkeelle päästään uudelleen vipua liikuttamalla tai poljinta painamalla. Pidempää pysäköinti varten sähköinen käsijarru on mukavasti suunnanvaihtajan yhteydessä.
 

Neljä ajotapaa


Auto. Vivulla tai polkimella valitaan haluttu ajonopeus, ja Auto Command sovittaa moottorin kierrokset ja vaihteiston välitykset mahdollisimman taloudellisiksi.
Cruise. Nappia painamalla traktori ottaa valitun nopeusmuistin suurimman nopeuden ja ylläpitää pitää sen taloudellisimmalla tavalla.
Manuaali. Vivusta valitaan kiinteä vaihteiston välitys, ja poljin toimii kaasupolkimena. Vipua liikuttamalla välitys ja ajonopeus muuttuvat.
Voimanotto. Kun voimanotto kytketään päälle, moottorin kierrokset pysyvät tasaisina kuormituksesta riippumatta. Moottorin kierrokset valitaan käsikaasusta tai kierrosmuistista ja ajonopeus vivusta tai polkimesta.
T6 T6 T6

Tuottavaa hydrauliikkaa

 
T6-traktorin voimanotossa ja hydrauliikassa on otettu huomioon tulevaisuuden työkoneiden vaatimukset. Suljetun kuormantuntevan hydrauliikan ytimenä on muuttuvatilavuuksinen mäntäpumppu, joka tuottaa mahtavat 113 l/min. Lisäksi traktorissa on erillinen, 40 l/min tuottava ohjauksen pumppu. Päähydrauliikan täysi tuotto on jatkuvasti käytettävissä ohjauksen tarpeista riippumatta. Voimanoton nopeudet 540, 540E ja 1000 r/min ovat vakiona deluxe-malleissa, ja tehtaalta on tilattavissa myös ajovoimanotto. 

Etunostolaite ja etuvoimanotto. Suunniteltu sopimaan.

 
Lisävarusteena on tilattavissa etunostolaite ja 1000 r/min etuvoimanotto, jotka voidaan asentaa traktoriin kätevästi myös jälkikäteen. Etunostolaite on integroitu runkoon osaksi kantavaa rakennetta. 

Monipuoliset ulkopuolisen hydrauliikan venttiilit

 
T6-traktoreissa on vakiovarusteena kolme tai neljä ulkopuolisen hydrauliikan monipuolisesti varustettua venttiiliä, joissa on virtauksen säätö, kellunta ja painepalautus. Lisävarusteena on saatavana sähköisesti ohjatut venttiilit virtauksen ajastuksella, jonka avulla hydrauliikan toiminnot voidaan tallentaa ja toistaa. Vakiovarusteena myös perävaunun hydraulinen jarruventtiili.
T6 T6 T6

Hallittavuuden ja vetotehon mestari


T6-traktoreihin on valittavana kolme etuakselimallia: vakio, SuperSteer™ ja jousitettu Terraglide™. Deluxe-malleissa vetotehon varmistavat 100-prosenttiset tasauspyörästön lukot edessä ja takana. Vakioakselissa pyörien kääntökulma on 55 astetta, mikä mahdollistaa erittäin pienen kääntösäteen. Jousitetun Terraglide™-akselin kääntösäde on sama kuin vakioakselin, joten etujousitus ei heikennä kääntyvyyttä. Parhaan ketteryyden saavuttamiseksi traktori voidaan varustaa New Hollandin SuperSteer™ -etuakselilla, jolloin kääntösäde on uskomattoman pieni.

Terralockin avulla täysi vetoteho


Deluxe-malleissa Terralock™ -automatiikka kytkee 100-prosenttiset lukot ja nelivedon päälle ja pois pyörien kääntökulman mukaan. Automatiikalla tasauspyörästöjen lukot vapautuvat, kun traktorin pyöriä käännetään riittävästi. Kun traktori palaa takaisin työhön, Terralock™ kytkee sekä nelivedon että tasauspyörästöjen lukot takaisin päälle. Nelivetoa ja lukkoja voidaan käyttää myös painonapeista ilman automatiikkaa.

SuperSteer™-etuakselilla tiukat käänteet vain osa kokonaisuutta

 
New Hollandin ainutlaatuinen SuperSteer™ -etuakseli pienentää traktorin kääntösädettä merkittävästi. Etuakseli kääntyy pyörien mukana, jolloin yhteensä 65 asteen kääntymiskulma on mahdollinen. Traktori kääntyy tiukemmin ja nopeammin.

FastSteer -pikaohjauksella käännyt nopeasti

 
FastSteer -ohjauksen avulla traktorin käsittely päisteissä ja etukuormaintyössä sujuu mukavammin. Pyörät kääntyvät ääriasennosta toiseen hyvin pienellä, vain 10 asteen ohjauspyörän liikkeellä. Pikaohjaus toimii, kun ratin sisempää rengasta painetaan ja samalla käännetään ohjauspyörää.
T6 T6 T6

Mukavuuden ja hiljaisuuden uusi ulottuvuus


Olkoon työ mikä tahansa, tilava ja hiljainen ohjaamo helpottaa sen tekemistä. Hämmästyttävän hiljaisuuden lisäksi T6-ohjaamo tarjoaa kuljettajalle parhaan mahdollisen näkyvyyden pelto- ja pihatöissä. Ilmastointilaite ja muhkean kokoinen Deluxe-ilmaistuin kuuluvat vakiovarusteisiin samoin kuin pehmustettu, reilun kokoinen apumiehen istuin.

Huippuluokan ajonautinnon takaa omalta osaltaan ohjaamon jousitus. Mukavuusvarusteiksi lisävarustelistalta voi valita mm. automaattisen ilmastoinnin ja lämmitettävät sähkösäätöiset sivupeilit.

Deluxe-paketissa on enemmän kaikkea


T6-mallien Horizon™ -ohjaamo on suunniteltu kuljettajan ehdoilla mukavaksi ja tuottavaksi. Deluxe-varustepakettiin on valmiiksi koottu laaja valikoima käyttäjien eniten arvostamia varusteita. Näitä ovat 3-nopeuksinen voimanotto, 4 hydrauliikan venttiiliä, vaihteiston ja moottorin kierrosluvun automatiikat, sähköhydraulinen levylukko edessä ja takana, lukkojen ja nelivedon automatiikka, ajotietokone, etupainot, ohjaamon jousitus ja hydraulisesti taakse liukuva vetokoukku.

Tässä ohjaamossa viihdytään


Kaarevat suurikokoiset lasiovet heijastavat melua ja avautuvat laajasti. Poistamalla B-pilari on saatu aikaiseksi ainutlaatuinen näkyvyys sivulle, Oviaukko on todella avara, mikä helpottaa ohjaamoon nousua ja sieltä poistumista. Yhdessä reilunkokoisten rappujen ja kahvojen kanssa myös turvallisuus on taattu.

Jousituksilla äärimmäistä mukavuutta.


Asiakkaat, jotka haluavat parasta mukavuutta, voivat tilata T6-traktorinsa New Hollandin Terraglide™ -etuakselin jousituksella varustettuna. Kuljetusnopeuksilla etuakselin jousitus vakauttaa ajamista, vähentää heilahteluja, ja varmistaa hyvän kosketuksen tiehen. Pellolla ajettaessa jousitettu se vaimentaa kuljettajaan kohdistuvia iskukuormia. Koska ohjaamo on alun alkaen suunniteltu jousitetuksi, sijaitsevat vaimennuselementit suoraan kuljettajan alla parhaan mukavuuden varmistamiseksi.
T6 T6 T6