New Holland T5

T5

NEW HOLLAND T5 - TULEVAISUUTEEN SIJOITTAVILLE
 
T5 on suunniteltu tarjoamaan monikäyttöisyyttä, ja se sopii mainiosti kuljetusajoon, karjatilojen yleiskoneeksi, kunnallistekniikkaan ja kaikenlaiseen kuormainkäyttöön. Uudet vääntävät moottorit, kattoikkunan mahdollistama laaja näkökenttä sekä viihtyisä uusi ohjaamo tekevät T5-traktorista täydellisen kumppanin mihin tahansa työhön.
 
VisionView™ -ohjaamo ja Command Arc -sivupaneeli on suunniteltu kuljettajan ympärille, ja kattoikkuna tarjoaa täydellisen näkyvyyden etukuormaimelle myös aisat yläasennossa. Kaarrettujen ja avattavien sivuikkunoiden ansiosta sivulla kulkevia työkoneita on mahdollista hallita entistä tarkemmin. Laajennettu takaikkuna takaa hyvän näkymän taakse. Istuimella on mukava asettua säädettävän ohjauspylvään ja sen mukana liikkuvan kojetaulun ansiosta.
 
Kaikissa T5-sarjan traktoreissa on FPT:n kehittämät 3,4-litran Common Rail F5C -moottorit, tehoiltaan 99 - 114 hv. T5-sarjan optimoidut moottorit on varustettu viimeisellä polttoainetaloudellisella versiolla, joka mahdollistaa nopeamman reagoinnin kaasuun ja paremman polttoainetehokkuuden. Suurin teho saavutetaan jo kierroksilla 1900 r/min, ja teho pysyy samalla tasolla aina kierroksille 2300 r/min asti. Vakioteho-ominaisuus ja tasaisempi vääntökäyrä parantavat työskentelyn joustavuutta.
 
T5-sarjan malleissa on kokoluokassaan järeät nelivedon akselit ja 16.9R38 renkaat vakiovarusteina. Sähkönostolaitteen korkeuden säätö on mukavasti oikean käden ulottuvilla, ja suurin nostokyky on kahden apusylinterin ansiosta 5420 kg.
T5 T5 T5 T5 T5
VISIO OHJAAMON MUKAVUUDESTA
Deluxe VisionView™ -ohjaamo on suunniteltu kuljettajan ympärille äärimmäisen käyttäjäkokemuksen luomiseksi.
 
Laajan näkyvyyden takaava kattoikkuna on suunniteltu tarjoamaan täydellinen näkyvyys etukuormaimelle myös aisat yläasennossa ilman, että päätä tarvitsee kurkotella. Kaarrettujen ja avattavien sivuikkunoiden ansiosta sivulta kulkevia työkoneita on mahdollista hallita entistä tarkemmin. Laajennettu takaikkuna takaa kristallinkirkkaan näkymän taakse. Uudelleen sijoitettu pakoputki antaa lisää näkyvyyttä eteenpäin niin tiellä kuin pellollakin.
 
Istuimella on mukava asettua ihanteelliseen työasentoon säädettävän ohjauspylvään ja sen mukana liikkuvan kojetaulun ansiosta. Ajamisen ilon voi jakaa ystävän kanssa täysikokoisen ja turvavyöllä varustetun apuistuimen ansiosta.
 
SUORITUSARVOT YHDELLÄ VILKAISULLA
Selkeä ja näkyvä mittaritaulu liikkuu ohjauspylvään mukana, mikä takaa pysyvän ja esteettömän näkymän keskeisille toimintaparametreille.
 
Helppolukuiselta pistematriisinäytöltä näkee yhdellä vilkaisulla tarvittavat tiedot. Sähkönostolaitteessa voi helposti säätää laskunopeutta, korkeuden rajoitinta, herkkyyttä ja luistoa tasaisen työjäljen ja maksimaalisen vetotehon saavuttamiseksi.
T5 T5 T5 T5
Kaikissa T5-sarjan traktoreissa on FPT:n kehittämät 3,4-litran Common Rail F5C -moottorit, tehoiltaan 99-114 hv.
 
New Holland otti Common Rail -tekniikan käyttöön maataloudessa vuonna 2003, ja T5-sarjan optimoidut moottorit on varustettu viimeisellä polttoainetaloudellisella versiolla, joka mahdollistaa nopeamman reagoinnin kaasuun ja paremman polttoainetehokkuuden. Toisin sanoen suorituskyky säilyy paremmin kuormituksen kasvaessa, ja polttoainetta säästyy.
 
Suurin teho saavutetaan jo kierroksilla 1900 r/min, ja teho pysyy samalla tasolla aina kierroksille 2300 r/min asti. Vakioteho-ominaisuus lisää tuottavuutta kaikissa käyttötarkoituksissa, ja tasaisempi vääntökäyrä parantaa työskentelyn joustavuutta maksimitehon alueella.
 
T5 T5 T5 T5
VOIMAA LUONNOLLISESTI
Nelivedon ja 100-prosenttisten tasauspyörästön hammaslukkojen kytkentä hoituu helposti ja vaivattomasti Command Arc -paneeliin sijoitettujen kytkimien avulla.
 
Ergonominen nostolaitteen korkeuden säätö on mukavasti oikean käden ulottuvilla, ja New Hollandin järkevän suunnittelun ansiosta se mahdollistaa tarkan asetuksen pienellä kädenliikkeelllä. Nostolaitteen kätevät lasku- ja nostopainikkeet nopeuttavat työkoneen liikuttelua päistekäännöksen aikana, ja ne tekevät työstä helpompaa ja nopeampaa lisäten tuottavuutta ja tehokkuutta.

 
ETUKUORMAIMEN KANSSA PARHAIMMILLAAN
New Hollandilla tiedetään, että etukuormain on olennainen osa traktoria. Siksi T5-traktorit suunniteltiin alun alkaen kuormainkäyttöön, ja niissä on lyömättömät ominaisuudet tuottavaa etukuormainkäyttöä varten. T5-traktorissa näkyvyys on esteetön joka suuntaan myös aisat yläasennossa, sillä vakiovarusteena on läpinäkyvä kattoikkuna. Merkittävä etu on myös traktorin luontainen ketteryys, sillä etuakselissa kääntökulma on peräti 60 astetta. Kuormainkäytössä ohjattavuuden takaa päähydrauliikasta erillinen 43 l/min ohjauksen pumppu.
 
T5 T5 T5 T5 T5

Electro Command™ -vaihteistossa voidaan valita hallintavivussa olevien sähköpainikkeiden avulla 8 nopeutta peräkkäin ylös ja alas. Kahdeksan vaihteen valinta ilman kytkintä onnistuu nappeja painamalla ilman vaihdevivun liikuttelua.
T5 T5 T5 T5 T5