New Holland Suurkanttipaalaimet

Suurkanttipaalaimet

Johtavaa paalaustekniikkaa

 
Viisi eri paalikokoa, erinomainen paalin muoto ja tiiviys, New Hollandilta löytyy vastaus jokaisen viljelijän ja urakoitsijan tarpeisiin. New Hollandin paalaimiin erikoistuneet suunnittelijat ajattelevat kuten asiakkaamme. Joka kolmas suurkanttipaalaimen omistaja maailmassa luottaa New Hollandiin ja sen tehoon. Uusimmat BB-sarjan mallit lisäävät tehokkuttta entisestään. 

Jouhevaa silppuamista pienellä tehontarpeella

 
CropCutter –silppurin “W” –kuviossa olevat roottorin piikit syöttävät rehun tasaisesti terien lävitse. Syöttökuvio takaa roottorin tasaisen kuormituksen tehostaen silppuamista ja vähentäen tehon tarvetta ja terien kulumista. Lisäksi roottori syöttää silputun materiaalin tasaisesti esikammioon, mikä edelleen parantaa paalien muotoa.

Paalinmuodostus


Täydellinen tiiviys


Vankan, tarkasti mittoihin valmistetun männän liike on kontrolloitu koko liikeradalla. Esikammion aikaansaama tasainen syöttö takaa, että jokainen paalin siivu on reunoja myöten tasapaksu. CropCutter™ -silppuri parantaa paalien tiiviyttä entisestään. InfoView –ohjain näyttää paalauksen aikana männän varren kuormitusta, jolloin kuljettaja voi optimoida paalaimensa työtehon. Tämä osaltaan lisää paalien tiiviyttä ja parantaa niiden muotoa.

Kaksoissolmusidonta


New Hollandin suurkanttipaalaimien paalit ovat kiistämättä markkinoiden parhaita. Paalit ovat kulmia myöten täynnä ja ne kestävät hyvin siirtelyä ja pitkäaikaistakin varastointia. Paalin tasaisen tiiviyden takaa ainutlaatuinen esikammio. Sidonnan kestävyyden varmistaa kaksoissolmusidonta, joka minimoi paalinaruun kohdistuvan rasituksen paalauksen aikana. Kuusi paalinarua malleissa BB1270 ja BB1290 vähentävät narun katkeamisen riskiä paalin käsittelyssä ja lisäävät paalien kestävyyttä varastoinnissa.

Ohjain


Helppokäyttöinen


Uudella värillisellä kosketusnäytöllä varustetulla IntelliViewIII™ -ohjaimella kuljettaja hallitsee helposti paalaimen toimintoja kaikissa olosuhteissa maksimoiden paalaimen tehon. Ohjaimella voidaan helposti säätää mm. paalin tiiviyttä traktorin ohjaamosta käsin. Ohjain kertoo myös kuljettajalle paalaimen työtehon ja käyttöasteen. Kattavaan vakiovarustukseen kuuluu myös IntelliViewIII™ -ohjaimeen kytketty kamera, joka voidaan sijoittaa paalaimen päälle. Kameran avulla on helppo tarkkailla valmiiden paalien laatua ja se helpottaa olennaisesti peruuttamista ahtaissa päisteissä.

Kehittyneet lisävarusteet


New Holland suurkanttipaalaimet ovat näyttäneet suuntaa suurkanttipaalaimien kehityksessä. Paalin tiiveyden varmistava esikammiorakenne sekä kaksoissolmusidonta ovat olleet vakiona New Holland suurkanttipaalaimissa jo pitkään. Sama edelläkävijyys näkyy myös uusissa BB-sarjan suurkanttipaalaimissa. BB-sarjan paalaimet voidaan varustaa lisäksi mm. automaattisella paalin kosteudenmittauksella sekä ainutlaatuisella automaattisella paalin painonmittauksella. Nämä ominaisuudet tarjoavat urakoitsijalle erinomaisen mahdollisuuden entistä parempaan työtehon seurantaan.
Suurkanttipaalaimet Suurkanttipaalaimet Suurkanttipaalaimet Suurkanttipaalaimet Suurkanttipaalaimet Suurkanttipaalaimet