New Holland CX5/CX6 UUSI

CX5/CX6 UUSI

CX5 ja CX6
UUSI MALLI - LISÄÄ MUKAVUUTTA PUINTIIN


Uudet mallit CX5/6 sarjassa ovat:
  • CX5.80
  • CX5.90
  • CX6.80
  • CX6.90

HUIPPULUOKAN KAPASITEETTI

New Holland CX5 ja CX6 -puimurit mahdollistavat ennen näkemättömän sadonkorjuun tehokkuuden. Uudistunut puintikoneisto ja puhdistusmekanismi tarjoavat ensiluokkaista suorituskykyä huikealla ajonopeudella ja päivittäisellä työsaavutuksella. CX5 ja CX6 puimureissa on kaksiosainen viettopinta tehostaen puhdistuskapasiteettia. 
 

MARKKINOIDEN MONIPUOLISIN

CX -puimurissa on markkinoiden paras muunneltavuus viljalajilta toiselle - kiitos New Hollandin pitkälle kehittyneen puintikoneiston. Helpot lajikohtaiset asetukset ja hienosäädöt tekevät CX -leikkuupuimurista parhaan vaihtoehdon kaikilla viljoilla missä tahansa olosuhteissa. Kattava varustetaso varmistaa puimurin maksimaalisen monipuolisuuden.

 

LAADUKASTA PUINTIA

Helposti tehtävät puimurin säädöt takaavat puhtaan ja ehjän viljan sekä hyvälaatuisen oljen, joita asiakkaat osaavat arvostaa.

 

HELPPO KÄYTTÄÄ

Selkeä automatiikka kaikissa puinnin perustoiminnoissa merkitsee mielenrauhaa käyttäjälle. Harvest Suite Deluxe-ohjaamon kokonaisvaltainen mukavuus pitää kuljettajan virkeänä ja mahdollistaa keskittymisen tärkeimpiin asioihin pitkinä työpäivinä.


KATSO TÄSTÄ VIDEO NEW HOLLAND -PUIMUREIDEN HISTORIASTA

CX5/CX6 UUSI CX5/CX6 UUSI CX5/CX6 UUSI CX5/CX6 UUSI CX5/CX6 UUSI

Nelikelainen RS-puintikoneisto on vakiovarusteena. Nelikelainen koneisto koostuu seuraavista komponenteista: Opti-Thresh -varstasillan jatkeella varustettu puintikela, välikela, Rotary Separator -jälkipuintikela varstasiltoineen ja Straw Flow -olkikela. CX-puimureiden koneisto takaa erinomaisen puintitehon kaikissa kasvustoissa ja puintiolosuhteissa jyvien sekä oljen laadusta tinkimättä.

 


 

TEHOKKAALLA PUINNILLA EHJIÄ JYVIÄ

Irtipuinti suurella 60 cm puintikelalla irrottaa jyvät tähkistä hellävaraisesti ja varmasti tiheimmässäkin kasvustossa. Varstasillan peitto on käännettävällä varstasillan jatkeella huikeat 121 astetta. Puintikelan nopeus ja koneiston hienosäätö tehdään ohjaamosta.
 
SÄÄDETTÄVÄ HANKAUSASTE: OPTI-THRESHTM-VARSTASILTA
Hankausastetta voidaan helposti säätää sadon ja olosuhteiden mukaan. Normaalien puintikelan ja varstasillan säätöjen lisäksi kuljettaja voi säätää patentoitua Opti-ThreshTM -varstasillanjatketta, joka on saranoitu siten, että se voidaan kääntää irti puintikelasta hankauksen vähentämiseksi.
Suljetussa asennossa varstasillan peitto on täydet 121⁰. Käännettäessä jatke auki oljen mureneminen kuivissa olosuhteissa vähenee.
 
HELPPO SÄÄTÄÄ
Opti-ThreshTM -varstasillan takaosan tai Multi-ThreshTM Rotary Separator -jälkipuintikelan säädöt ovat helppoja tehdä. Säätövivut sijaitsevat puimurin oikealla puolella, ja myös hihnan kiristys jälkipuintikelan nopeuden muuttamista varten on hyvin esillä.
 

LYÖMÄTÖNTÄ SUORITUSKYKYÄ JÄLKIPUINTIKELAN AVULLA

New Holland on kehittänyt Rotary Separator -jälkipuintikelan. Puintiteho ja erottelu paranevat, kun vilja pakotetaan jälkipuintikelan läpi. Loputkin jyvät irtoavat tähkistä, kun hankaus lisääntyy ja tulee suunnanmuutoksia.

Jälkipuintikelan avulla voidaan käsitellä eri viljelykasveja, kun niiden kosteus vaihtelee. Järjestelmässä RS-jälkipuintikelan varstasillan asentoa voidaan vaihtaa. Säätämällä yhdessä jälkipuintikelan nopeutta ja varstasillan asentoa saadaan jälkipuintikela optimoitua täydellisesti puintiolosuhteisiin.

Tehokas ja monipuolinen uusi puhdistusjärjestelmä


New Holland CX5- ja CX6 -puimureissa puhdistustehokkuus on sovitettu puinti- ja erottelutehon mukaiseksi. Laajasti sähköisesti säädettävissä seuloissa on esiseula tehostetulla puhalluksella.
 
Seulastolle on lisätty Led-valokisko parantamaan näkyvyyttä.
 

 
 
 
Palkittu Opti-FanTM -puhalluksensäätöjärjestelmä on yksinkertainen, mutta tehokas tapa korjata viljamassan nopeuden muutokset puhdistusyksikössä. Puhallus säätyy automaattisesti mäen jyrkkyyden mukaan ylä- ja alamäessä.
 
TRIPLE CLEANTM -puhdistus
Uusi kolmiosainen puhdistus on vakiona sekä viisi- että kuusikohlimisissa malleissa, mikä lisää puhdistustehoa 15%.
Viettopinta on pituussuunnassa kaksiosainen ja viettopinnan tasojen välistä ilma puhaltaa suurimman osan ruumenista ja oljista jo pois ennen esiseulaa. Kuusikohlimisissa malleissa on viljan pohjaruuvia parannettu ja jyvät siirtyvät viljaelevaattorille aiempaa nopeammin. Elevaattorin teho on noussut noin 10%.
 
 

 
 
Viettopinnan etuosa (670 mm) voidaan irrottaa helposti, mikäli puhdistustarvetta ilmenee. CX -puimureissa viettopinnan etuosa irrotetaan edestäpäin kivikourun luukun takaa.
 

Suuret viljasäiliöt ja sähköiset kannet


CX -puimureiden suuret 8300 - 9300 litran viljasäiliöt mahdollistavat pitkät tyhjennysvälit puintipellolla. Viljasäiliö täyttyy ylöspäin syöttävän täyttöruuvin avulla normaalia tasaisemmin. Säiliön kannet kääntyvät sähköisesti ylös ja samalla täyttöruuvi siirtyy ylöspäin. Näin säiliö saadaan täydemmäksi.
CX5/CX6 UUSI CX5/CX6 UUSI CX5/CX6 UUSI CX5/CX6 UUSI
HILJAISTA YLELLISYYTTÄ, UUSI OHJAAMO
Harvest Suite DeluxeTM III -ohjaamo tarjoaa täydellisen näkyvyyden suuresta kaarevasta tuulilasista kasvustoon, pöydälle ja sängelle. Värimonitoriin voidaan asentaa enimmillään kolme kameraa, jotka parantavat näkyvyyttä entisestään. Ne voidaan asettaa näyttämään kuvaa peruutuksesta, tyhjennyksestä, viljasäiliöstä , silppurista tai vaikka pöytävaunun vetokoukusta.
 
TURVALLISUUTTA, MUKAVUUTTA JA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ
Ohjaamoon mukavuutta tuovat ilmaistuin ja irrotettava kylmälaukku, ja myös apumiehen istuin on vakiona. Ohjaamon melutaso on alhainen. Kuljetusajoa tai pysäköintiä varten portaat voidaan kääntää kätevästi etupyörän eteen.
 
HELPPOKÄYTTÖINEN KOSKETUSNÄYTTÖ
Tärkeät tiedot puinnista ja moottorin toiminnasta sekä huollosta ovat nähtävissä suurelta värillisellä IntelliViewTM IV- kosketusnäytöltä. Automaattinen viljalajien asetus nopeuttaa työskentelyä, kun valmiiksi tallennetut puintiasetukset voidaan ottaa käyttöön siirryttäessä viljasta
toiseen.
 

 
MOOTTOROITU KYLMÄLAUKKU
Apumiehen istuimen alle sopiva irrotettava kylmälaukku pitää eväät ja juomat viileinä kuumimpanakin päivänä.
 
OHJAAMOSSA AINA OIKEA LÄMPÖTILA
Ilmastointi ja lämmitys ovat CX -puimurin ohjaamossa vakiovarusteita. Valinnaisena on saatavilla automaattinen ilmastointi, joka säätää automaattisesti puhalluksen nopeuden halutun lämpötilan mukaan.
CX5/CX6 UUSI CX5/CX6 UUSI CX5/CX6 UUSI CX5/CX6 UUSI
TEHOKAS JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN
Kaikissa CX5- ja CX6 -puimureissa on FPT Industrialin kehittämät Common Rail -moottorit, jotka täyttävät TIER 4B -päästömääräykset.  Se on osa New Hollandin ympäristötavoitteita: kehittää sovelluksia, jotka tekevät maataloudesta tehokkaampaa ympäristöä suojellen.
 

 
CX5- ja CX6 -malliston kaikki moottorit perustuvat SCR-tekniikkaan.  Siinä pakokaasuja ei kierrätetä, vaan typen oksidit muutetaan katalysaattorissa turvallisesti vedeksi ja typpikaasuksi, joita on ilmakehässä luonnostaan paljon.
 
Katalysaattori on erilleen moottorista, eikä se vähennä moottorin tehoa tai vääntömomenttia, vaan lopputuloksena on moottorin parantunut suorituskyky ja alhaisempi polttoaineen kulutus.
 
MOOTTORITEHOT:
MalliCX5.80 CX5.90 CX6.80 CX6.90
Nimellisteho238 hv272 hv272 hv300 hv
Maksimiteho258 hv300 hv300 hv333 hv
ADBLUE:N KÄYTTÖ ILMAN HANKALUUKSIA
AdBlue on veden ja urean seos, jota lisätään pakokaasun sekaan päästöjen vähentämiseksi. AdBlue-lisäainetta on saatavana huoltoasemilta, ja sitä on helppo varastoida myös maatiloilla.
 
Käyttäjän tarvitsee vain täyttää AdBlue-säiliö, kun näytölle ilmestyy kuvake täytöntarpeen ilmaisemiseksi. 110 litran AdBlue-säiliö täytetään joka toisella polttoainesäiliön täyttökerralla.
CX5/CX6 UUSI

Oljet silpuksi ja ruumenet levälleen


Dual-Chop™ -olkisilppuriin kuuluu ylimääräinen ohjainkampa, joka estää pitkän oljen karkaamisen ennen silppuria. Toistuva leikkaaminen varmistaa erittäin tasalaatuisen silpun. Silppurin suuri nopeus ja sähköinen levitinpeltien säätö takaavat tehokkaan ja tasaisen olkimassan.

 

RUUMENET KARHOON TAI SÄNGELLE

Ruumenet voidaan levittää levitinlautasilla (lisävaruste) sängellekarhon sivulle tai ne voidaan ohjata karhoon, jolloin olkien ruokinnallinen arvo paranee. Mikäli olki silputaan, myös ruumenet puhalletaan olkien sekaan, jolloin ne sekoittuvat ja leviävät silppuamisen jälkeen tasaisesti sängelle.

CX5/CX6 UUSI CX5/CX6 UUSI

CX-leikkuupöydät 4,57-6,1 m (15'-20')
Erinomainen leikkuuteho kaikissa olosuhteissa


Korkea terän nopeus, täysin säädettävä laonnostokela ja syöttöruuvi, jossa sisään vetäytyvät sormet koko matkalla, mahdollistavat häiriöttömän leikkuun ja tasaisen syötön. Leikkuupöydän automaattinen säätö huolehtii sängenkorkeudesta ja pintapaineesta vaikeimmissakin olosuhteissa. CX5-6 mallit on varustettu leikkuupöydän kallistuksella ja Autofloat™ -järjestelmällä, joka pitää pöydän maan pinnan suuntaisena kumpareisessakin maastossa varmistaen täydellisen leikkuun kaikilla kasveilla.

Kytkentä


Nivelakselin ja hydrauliikan pikakytkentä nopeuttavat pöydän kiinnitystä ja irrotusta. Pöytä kiinnitetään vain yhdellä vivun liikkeellä. Kaikki kytkennät tehdään koneen vasemmalta puolelta, joten sinun ei tarvitse kävellä koneen ympäri.

Terälaite


Vaurion sattuessa New Hollandin pultattu terälappu on helppo ja nopea vaihtaa pellolla.
CX5/CX6 UUSI CX5/CX6 UUSI CX5/CX6 UUSI