New Holland CR-sylinteripuimurit

CR-sylinteripuimurit

CR7.90 - CR10.90 REVELATION -sylinteripuimurit


 
Kahdella puinti- ja erottelusylinterillä varustetut CR-puimurit ovat puintitehoiltaan aivan omaa luokkaansa. Todistetusti CR10.90 on maailman tehokkain puimuri.
 

LATAA TÄSTÄ ESITE (PDF englanniksi)
CR-sylinteripuimurit CR-sylinteripuimurit CR-sylinteripuimurit
CR-sylinteripuimurit
 
New Hollandin keksintö tuplaroottori puinti- ja erotteluteknologiasta juontaa jo yli 40 vuoden takaa. Matkan varrella roottoreita on parannettu, jotta ne pysyvät aina uusimman teknologian huipulla vastaamaan huippuluokan puintituloksesta ja laadusta. Roottoripuimurin puintitapahtuma käsittelee jyvät erittäin hellävaraisesti ja viljasäiliöstä ei rikkoutuneita jyviä juuri löydy.
 

 
CR- puimurimalleissa on kaksi pitkittäissuunnassa olevaa roottoria, jotka hoitavat irtipuinnin erittäin tehokkaasti.
 
CR- sylinteripuimurit käsittää kaikkiaan 6 - erilaista mallia.
 
CR7.90 ja CR8.80 malleissa roottori on halkaisijaltaan 17" (432 mm) ja CR8.90, CR9.80, CR9.90 ja CR10.90 sarjassa roottori on suurempi 22" (559 mm) Roottoreiden pituus on 2638 mm.
CR-sylinteripuimurit CR-sylinteripuimurit
Puimurin ohjaamo on toimistosi
 
Tyytyväinen ja virkeä kuljettaja jaksaa työskennellä tehokkaasti ja pitkään. New Holland CR-puimureiden ohjaamo on todellinen ohjauskeskus. Se on tilava, siinä on enemmän säilytystilaa, automaattinen lämpötilansäätö, jne. Ideaalisesti sijoitetut hallintalaitteet tekevät ajosta nautinnon.
 

 
Monitoimihallintavipu
 
Pöydän hallinnalla on suurin vaikutus puimurin toimintaan pellolla. Monitoimihallintavivulla hallitaan pöydän sekä kelan laskua ja nostoa, pöydän kallistusta ja kevennystä, sängenkorkeutta ja kelan nopeutta.
 
Pysy ajan tasalla
 
IntelliViewIV™ -värimonitori kertoo kuljettajalle puimurin kaikki säädöt ja käyttötiedot. IntelliViewIV™ monitorin eri näytöillä liikut helposti koskettamalla näyttöä. CR-puimureissa on kehittynyt esisäätöjärjestelmä, jolla optimoidaan puimurin säädöt eri olosuhteisiin. Säätöjä voidaan lisätä ja muuttaa milloin tahansa. Esisäädöissä voidaan huomioida lako-/pystyvilja, mäkisyys, päisteet jne. Esisäädöt vaikuttavat seuraaviin puimurin toimintoihin: laonnostokelan nopeus ja korkeus, roottorin nopeus ja puintiväli, seulaston säädöt ja tuulen nopeus.
 
CR-sylinteripuimurit CR-sylinteripuimurit CR-sylinteripuimurit
Suuri viljasäiliö
 
CR-puimureiden suuri puintiteho vaatii myös suuren viljasäiliön. Ollakseen joustava puimurin tulee pystyä puimaan pitkiä jaksoja yksin ilman tyhjennystä. CR-mallien viljasäiliöiden tilavuus vaihtelee 9.500 - 14.500 litraan. Uuden muotoilun ja tekniikan ansiosta suuri säiliötilavuus on pystytty mahduttamaan puimuriin kohtuullisiin ulkomittoihin.