New Holland BR6090 Combi

BR6090 Combi

BR6090 COMBI - PAALAIN / KÄÄRIN -yhdistelmä

 

Säästää aikaa ja rahaa

 
Uusi New Holland BR6090 Combi vähentää kone- ja henkilökuluja yhdistämällä paalauksen ja käärinnän yhdeksi työksi pellolla. Käärintä ja paalinpudotus tapahtuvat samanaikaisesti kun seuraavaa paalia paalataan. Yhdistetty sähköhydraulinen ohjauskeskus hoitaa automaattisesti paalin siirron ja käärinnän ilman kuljettajan apua. Verrattuna pelkkään paalaukseen yhdistelmä tarvitsee vain 6 – 8 sekuntia lisää / paali. Tämä aika tarvitaan paalin siirtoon paalaimesta käärimeen.
 
 

Parempi rehunlaatu

 
New Holland BR6090 Combi käärii paalin välittömästi paalikammion jälkeen: näin vältetään sääriskit ja mikrobien pääsy paaliin ennen käärintää. Myös pellon tiivistyminen vähenee ajokertojen harventuessa.

Nopea paalinsiirto

 
Ääni- ja valomerkki kertoo kuljettajalle, että paali on valmis ja se voidaan siirtää. Yksinkertainen napin painallus avaa peräportin ja haarukka nostaa paalin käärintäpöydälle. Peräportti sulkeutuu ja seuraavan paalin paalaus voi alkaa.

Järeä, mutta ketterä

 
New Holland BR6090 Combi on rakennettu kestämään rankimmissakin olosuhteissa. Erikois-rakenteinen teliakselisto mahdollistaa alhaisen paino-pisteen ja erinomaisen vakavuuden. Yhdistelmä pysyy hyvin tasapainossa paalin siirron, käärinnän ja pudotuksen aikana vaikka paalikammiossa olisikin valmis paali. Koneen kokonaisleveys on vain 2.75 m ja pituus 6.2 m, mikä tekee New Holland BR6090 Combista ketterän ahtaissakin paikoissa.

Luotettavaa käärintää


Kaksoiskäärintävarsi säädettävällä nopeudella ja 750 mm muovin esikiristimillä optimoi muovin käytön. Muovin rikkoutumisen välttämiseksi käärintäjakson alussa käärintävarsi pyörii puolella nopeudella. Käärintäpöydällä kolaketju varmistaa paalin pyörimisen. Neljä ohjainrullaa ohjaavat paalia estäen muovia rikkoutumasta.

Työskentely mäkisessä maastossa


BR6090 Combi on suunniteltu toimimaan myös mäkisessä maastossa. Siirtohaarukka pitää paalia otteessaan siirron aikana samalla kun pari ohjainta estävät paalia luistamasta sivuttain. Paali pysyy muutamien erikoisratkaisujen ansiosta hallinnassa siirron aikana työskenneltäessä jopa 15% kaltevuudella.

Hellävarainen pudotus


Käärintäpöydän kaksi takimmaista rullaa estävät paalia putoamasta pöydällä jyrkissä mäissä. Nämä rullat muodostavat pudostusrampin, jolle käärinpöytä kallistaa käärityn paalin. Muovin rikkoutuminen estetään kahdella rullalla, jotka tasaavat sängen kohdalta johon paali lasketaan.

Siirtää paalit päisteelle


Muovinpitimien leikatessa käärintämuovin, kuljettaja saa merkin, että paali on valmis pudotettavaksi. Kuljettaja voi valita paalin pudotuksen yksikertaisella napin painalluksella milloin tahansa ennen seuraavan paalin käärintää. Näin Combi toimii myös kahden paalin varastona.

Helppokäyttöinen


IntelliviewII™ -ohjain kertoo kuljettajalle tarkasti paalauksen / käärinnän kulun. Ohjain kertoo paalin valmistumisen, siirron, käärinnän ja pudotuksen kulloisenkin tilanteen. IntelliviewII™ -ohjaimella kuljettaja voi automatisoida koko prosessin tai vaihtoehtoisesti käyttää eri toimintoja käsiohjauksella.
BR6090 Combi BR6090 Combi BR6090 Combi BR6090 Combi BR6090 Combi