Maxxum T4B

Maxxum T4B

Tietysti upea - onhan se punainen


Kompakti, helppokäyttöinen, tehokas, taloudellinen – ensiesittelystä lähtien Case IH Maxxum -traktorit ovat ansainneet vaikeasti saavutettavan maineensa markkinoiden parhaana keskiluokan traktorina.
 
Jos olet hakemassa helposti käsiteltävää traktoria kotieläintilan yleistraktoriksi tai peltoviljelyyn soveltuvaa traktoria, joka sopii yhtä lailla maantieajoon, niin Maxxum on ykkösvalintasi.
 
MAXXUM
Vakiomallin Maxxum on malliston edullisin versio, mutta pitää silti sisällään runsaasti nykyaikaisia ominaisuuksia, jotka ovat vertailukelpoisia minkä tahansa traktorin kanssa. Niissä on 16x16 4-portainen Powershift-vaihteisto, laadukas ohjaamo, tehokas hydrauliikka ja sama kapasiteetti työkoneiden käyttöön kuin muissakin Maxxum-malleissa. Monet arvostavat Maxxumin suoraviivaista ja helppokäyttöistä rakennetta, jolla selviää kustannnustehokkkasti siinä missä muillakin malliston traktoreilla. Valitsemalla Deluxe-version saat selvää lisäarvoa.
 
MAXXUM MULTICONTROLLER
Maxxum Multicontroller tekee sekä traktorista että työsuorituksesta tuottavamman. Case IH Multicontroller -hallinnan ansiosta traktorin kaikki toiminnot ovat sormenpäiden ulottuvilla. Monitoimikahvasta sujuvat sormen painalluksella vaihteiden vaihtaminen ja suunnanvaihto samoin kuin moottorin kierrosten valinta ja hydrauliikan sekä nostolaitteen käyttö. Multicontroller edustaa nykyaikaisinta mahdollista traktorin käyttöjärjestelmää, joka helpottaa ajamista ja työkoneiden hallintaa olennaisesti. Myös varusteiden puolesta Multicontroller on ehdotonta eliittiä.
 

MAXXUM CVX
Case IH on ollut yksi innovaattoreista portaattomien vaihteistojen kehittämisessä ja edustaa alan ehdotonta kärkeä. Polttoainetalouden ja helppokäyttöisyyden lisäksi CVX-vaihteisto on teknologisesti edistyksellinen. Case IH pitää tästä huolimatta käytön vaivattomuutta avainasiana. Siksi Maxxum CVX on kuljettajan näökulmasta uskomattoman helppo ja miellyttävä ajettava, vaikka se ovat malliston lippulaiva sekä ominaisuuksiensa että varusteidensa puolesta.
 

 MalliSylinterit
kpl
Nimellisteho hvSuurin teho
hv
Vääntö
Nm
 Maxxum 1154125145590
 Maxxum 1254135155637
 Maxxum 1354145169700
 Maxxum 1454155175700
 Maxxum 1506159175740
Maxxum T4B Maxxum T4B Maxxum T4B

Paras mahdollinen työpaikka


Traktorinkuljettajan toimisto on usein pellolla, joten siellä tarvitaan mukava ja hiljainen paikka, jossa voit keskittyä koneen hallintaan. Juuri sellainen on tarjolla uuden Maxxumin ohjaamossa.
 
Maxxumin ohjaamo on viihtyisä. Siinä on käytetty laadukkaita materiaaleja, ja hallintalaitteet ovat vaivattomasti käytettävissä. Voit valita omasi korkealaatuisista kangas- tai nahkaistumista, jotka antavat kuljettajalleen erinomaisen ajomukavuuden.
 
Vakiovarusteena on matalataajuusjousitettu ilmaistuin, ja lisäksi valittavana on Dual Motion -istuin kankaisena tai nahkaisena ja huippuna ilmastoitu Maximo Evolution -istuin punaisella nahalla verhoiltuna. Myöskään matkustajan ei tarvitse tinkiä mukavuudesta, sillä apuistuin on muhkeasti pehmustettu ja siinä on turvavyö. Maximo Evolution -istuin tarjoaa äärimmäisyyteen asti vietyä ylellisyyttä ja tyyliä. Siinä on täysautomaattinen painonsäätö, aktiivijousitus, lämmitys ja erillisellä tuulettimella toteutettu ilmastointi, joka viilentää ja poistaa ylimääräistä kosteutta.
 
MC- ja CVX-malleissa A-pilariin sijoitettu päämittaristo kertoo traktorin tärkeimmät tiedot yhdellä vilkaisulla. Lisävarusteena saatava AFS™ Pro 700 -monitori antaa yhdellä silmäyksellä kaiken tarvittavan tiedon traktorin toiminnoista. Kosketusnäyttöä on helppo käyttää, ja voit nopeasti muuttaa työkoneittesi määrityksiä ja asetuksia. Voit myös muokata näytön välittämiä tietoja juuri oman tarpeesi mukaan.
 
Multiconroller tarjoaa käyttäjäystävällisen työympäristön, johon kuljettaja kotiutuu päivän aikana. Multicontroller-käsinoja, ICP-hallintapaneeli ja AFS Pro 700™ -kosketusnäyttö kokoavat traktorin tärkeimmät toiminnot käden ulottuville. Näitä ovat nopeuden valinta, suunnanvaihto, automaattiohjaus, päisteautomatiikka, hydrauliikan venttiilien hallinta, nostolaitteet ja VOA-kytkentä.
Maxxum T4B Maxxum T4B Maxxum T4B Maxxum T4B Maxxum T4B

Tehoa ja taloudellisuutta


Maxxumin moottori on suunnittelu tuottamaan runsaasti voimaa ja optimoimaan polttoaineenkulutus. Moottori hyödyntää Hi-eSCR-teknologiaa, jolla saavutetaan Stage IV -päästövaatimus ilman hiukkassuodatinta ja pakokaasujen takaisinkierrätystä.
 
Pakokaasujen jälkikäsittely tehdään kokonaan moottorin ulkopuolella, eikä hyötysuhteesta ole tarvinnut tinkiä kierrätyksen väistämättä aiheuttaman lämpenemisen takia.
 
Maxxumien moottorit toimittaa FPT Industrial, jolla on jo vuosikausien vankka kokemus SCR-teknologiasta. Malliston kaikki versiot ovat 4-sylinterisiä lukuun ottamatta Maxxum 150 -mallia, joka on 6-sylinterinen. Lisätehon avulla saadaan mm. kuljetusajossa merkittävästi lisää voimaa käyttöön tilanteen niin vaatiessa.
 
Maxxum CVX -mallit hyödyntävät automaattista tuottavuuden hallintajärjestelmää (APM). Se auttaa pienentämään polttoaineen kulutusta tarkkailemalla jatkuvasti moottorin käyntinopeutta ja työhön tarvittavaa tehoa. Portaaton vaihteisto pystyy saavuttamaan suurimman ajonopeuden huomattavasti tavallista alemmilla moottorin kierroksilla. Lopputuloksena on paras mahdollinen tasapaino polttoaineenkulutuksen ja tehon tarpeen välillä.
 
Maxxum T4B Maxxum T4B Maxxum T4B Maxxum T4B

Helpommin ja fiksummin


Kaasuvipuun sijoitetuilla sähkönapeilla hallittava 16x16 Powershift -vaihteisto on osoittanut luotettavuutensa , ja se mahdollistaa vaihteen valinnan helposti työn vaatimusten mukaan. Valitsemalla vakiomallin Deluxe-version ei varustetasosta tarvitse tinkiä tippaakaan.
 
Deluxe-mallien pelto- ja maantieautomatiikat optimoivat vaihteiden valinnan siten, että vaihteisto ottaa automaattisesti huomioon kuormituksen vaihtelun. Raskaassa vedossa vaihteisto reagoi nopeammin, ja kevyessä työssä taas vaihtaminen sujuu hiukan hitaammin ja pehmeämmin, mikä lisää mukavuutta ja tuottavuutta.
 
Maxxum Multicontroller tarjoaa traktorimaailman ylivoimaisesti parhaan käyttöliittymän. Käsinojan ICP™ -hallintapaneelin ja integroidun Multicontroller-ohjaimen ansiosta kaikki traktorin keskeisimmät toiminnot ovat helposti käden ulottuvilla. Ohjain sisältää vaihteenvaihdot, suunnanvaihtajan, käsikaasun, päisteautomatiikan, hydrauliikan ulkopuolisten venttiilien hallinnan virtauksensäätöineen ja ajastuksineen sekä etu- ja takanostolaitteiden hallinnan.

Maxxum CVX -traktorit on varustettu portaattomalla voimansiirrolla, jonka DKT-suorakytkentätekniikka mahdollistaa tasaisen ajon ja tarjoaa parhaan hyötysuhteen ja tehon. Suorakytkentätekniikka mahdollistaa tasaiset vaihdot ilman vetokatkoja. 50 km/h nopeus saavutetaan jo moottorin kierroksilla 1700 r/min. Ihanteellinen tasapaino polttoaineenkulutuksen ja tehon välillä saadaan hallitsemalla moottoria, voimansiirtoa ja voimanottoa automatiikan avulla.

Aktiivipysäytystoiminto (Active Stop) pitää traktorin kuormineen paikallaan myös jyrkässä mäessä ja mahdollistaa liikkeelle lähtemisen vaivattomasti ilman kytkimen tai jarrujen käyttöä.
Maxxum T4B Maxxum T4B Maxxum T4B Maxxum T4B Maxxum T4B

Täydellistä yhteensopivuutta


Deluxe-malleissa hydrauliikan ytimessä on tehokas kuormantunteva mäntäpumppu, jonka maksimituotto on 113 l/min. Nostolaitteen suurin nostovoima on 7864 kg, joten Maxxum-traktoreissa voidaan käyttää painavimpiakin työkoneita. Hydrauliikan ja nostolaitteen hallintalaitteet ovat helppokäyttöisiä, ja yksin työkoneita kytkevät osaavat arvostaa esimerkiksi ohjaamon ulkopuolelle lokasuojaan sijoitettuja nostolaitteen ja voimanoton käyttökytkimiä.
 
Kaikki Maxxum-traktorit on varustettu sähköisellä nostolaitteen hallinnalla, joka säätää nostolaitteen korkeutta automaattisesti vetovastuksen mukaan. Nostolaitteen heilahduksenvaimennus vaimentaa nostolaitteisiin kytkettyjen työkoneiden aiheuttamaa nyökkimistä. Saatavana enimmillään neljä taakse ja kolme keskelle sijoitettua ulkopuolisen hydrauliikan sähköistä venttiiliä.
 
MC- ja CVX-malleissa hydrauliikan sähköinen Joystick-ohjaus on omimmillaan etukuormaimen kanssa. Virtausnopeus ja -aika voidaan asettaa kullekin ulkopuolisen hydrauliikan sähköohjatulle venttiilille erikseen oikealla puolella olevan Multicontroller kyynärnojan tai AFS-monitorin kautta.
 
Maxxum-traktorit ovat täynnä ominaisuuksia, jotka parantavat käsiteltävyyttä ja suorituskykyä etukuormain kanssa. Kuormain ja traktori ovat yhdessä tehokas kokonaisuus, joka parantaa työtehoa ja tarjoaa tinkimätöntä suorituskykyä ja laatua.
 
Näkyvyys on erinomainen joka suuntaan, koska Maxxum -traktorit on varustettu kattoikkunalla. Kuormain ei haittaa traktorin muuta käyttöä mitenkään, sillä sovitusosat, letkutus ja hallintalaitteet on harkittu huolellisesti jo traktorin suunnitteluvaiheessa. MC ja CVX-mallien hydrauliikan sähköventtiilien Joystick on sijoitettu mukavasti kyynärnojaan josta kuormainta on kevyt ja tarkka käyttää.
Maxxum T4B Maxxum T4B Maxxum T4B Maxxum T4B

Paketoi voiman ja talouden


Maxxum-traktorien voimanotto on suunniteltu maksimoimaan tehokkuus, taloudellisuus ja monikäyttöisyys. Takavoimanotossa on monipuoliset
vaihtoehdot nopeuksilla 540, 540E ja 1000 r/min. Lisävarusteena voidaan Maxxum CVX -traktorin tilata myös voimanoton nopeuksilla 540E/1000/1000E. Taloudellinen 540E-voimanotto pienentää kulutusta, koska se toimii moottorinkäyntinopeudella 1 546 r/min, joka on 20 % normaalia 540-voimanoton käyntinopeutta alhaisempi.
 
Voimanoton pehmeä käynnistys lisää voimanoton vääntömomenttia vähitellen, mikä pehmentää oimanoton käynnistymistä ja suojaa sekä koneita että työkoneiden nivelakseleita.
 
Kun traktori varustetaan etunostolaitteella ja -voimanotolla, työteho voidaan kaksinkertaistaa käyttämällä etu- ja takanostolaitteissa sopivia työkoneyhdistelmiä. Mikään työ ei ole liian vaativa Maxxum -traktorille, kun se on varustettu 1000 kierroksen voimanotolla ja täysin integroidulla etunostolaitteella. Mahdollisuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi eteen ja taakse kytketyillä niittokoneilla, jolloin työaika puolittuu.
 
Maxxum T4B Maxxum T4B Maxxum T4B Maxxum T4B