Trima Plus etukuormainmallisto – ainutlaatuista älykkyyttä


 
Uuden vuosituhannen Trima Plus –etukuormainmallisto perustuu suureen määrään kehitystyötä sekä läheisiin yhteyksiin käyttäjien kanssa. Kehitystyön tavoitteena on ollut keksiä etukuormain uudelleen niin, että käyttäjän saama hyöty on jotakin aivan muuta, jotakin paljon suurempaa kuin aikaisemmin. Nyt voimme ylpeänä esittää kehitystyön tulokset: 7 vakaimellista kuormainmallia, jotka tarjoavat ennen kokemattomia ominaisuuksia. Lisäksi valmistetaan viittä vakaimetonta etukuormaimallia.
 

 

Trima - jo perinteet velvoittavat


 
Trima -etukuormaimet ovat aina olleet ammattimaiseen käyttöön tarkoitettuja. Käyttötarpeethan ovat erilaisia ja voivat vaihdella paljonkin, mutta nimensä mukaisesti Trima -etukuormaimet ovat ensiluokkaisia tuotteita, joiden soveltuvuus erilaisiin tarkoituksiin on ollut hämmästyttävää.
 

 
Tuotteiden laatu pohjautuu pitkään osaamiseen ja tietämykseen etukuormainten valmistuksesta sekä loppukäyttäjän tarpeiden tunnistamiseen. Triman tunnuslause, motto, kuuluukin: "Trima - kuljettajan ja traktorin paras ystävä!" Tätä kantavaa ajatusta on Trimalla pidetty ohjenuorana vuosikymmeniä, ja työskentelyn pitkäjänteisyydestä saadaan nauttia myös tulevaisuudessa. Me Agritek Oy:ssä tiedämme, että edellä kuvattuun voi luottaa, olemmehan toimineet Triman maahantuojana jo vuodesta 1986.

Trima Delta -sovitteet – tehty kestämäänJatkuva yhteistyö traktorivalmistajien kanssa takaa kuhunkin traktoriin juuri oikeanlaiset sovitteet. Sovitemallisto on laaja ja maailman johtava kuormainvalmistaja pystyy tarjoamaan ainutlaatuisen valikoiman etukuormaimia erilaisiin traktoreihin.Delta sovitteet ovat tehty kestämään. Sovitteen pystytolpassa oleva hahlo on syvä ja leveä, jolloin aisoja vasten oleva kantopinta on mahdollisimman suuri. Pystytolpan suuri leveys, muoto ja lukitustapin suuri koko tekevät aisojen ja sovitteen yhteydestä täydellisen. Huomaa myös pystytolpan etureunan lovi, "nenä", joka vastaa aisojen laakerointikotelon vastakappaleeseen.

TrimaPlus Lock -aisojen kiinnittyminen sovitteeseenTrimaPlus Lock mahdollistaa helpon, nopean ja turvallisen aisojen lukituksen. Kun kuormain asetetaan sovitteeseen, nivelkohta ohjautuu automaattisesti paikalleen. Ainoastaan tappi työnnetään paikoilleen ja käännetään lukitussalvan taakse. Yksinkertaista, mutta kestävää ja helppoa!

TrimaPlus-aisojen rakenne


 
Suuri taivutus- ja vääntöjäykkyys saadaan aikaiseksi oikean materiaalin lisäksi oikeanlaisella rakenteella. Kaksinkertainen 70 mm leveä aisaprofiili koostuu sisäkkäin menevistä U-profiileista, jotka on hitsattu kulmista yhteen. Hitsaussaumat jäävät aisojen sisemmäisille pinnoille.
 
Aisantapit ovat huomattavasti suuremmat kuin aikaisemmin ja tapin pyörimisenestäviä lukituksia on vahvistettu. Nivelten rasvaus tapahtuu ulkoapäin, ja tapit on tiivistetty nerokkaasti jolloin likaa ei niveleen pääse ja rasva pysyy sisällä.

TrimaPlus -aisat, ominaisuuksiltaan aivan lyömättömät!


 
Näkyvyys työvälineelle on erinomainen. Hydrauliputkitukset menevät aisan sisällä, joten näkökenttää häiritsemässä ei ole mitään ylimääräistä.
 

 
Työvälineen liikekulmat ovat aivan uudella tasolla. Nimenomaan aisojen ollessa alhaalla työvälineraami pääsee kääntymään "yli" niin, että työvälineraamin yläputki onkin etummaisena ja alimpana, ja se näkyy suoraan ohjaamosta! Voiko työvälineen kiinnittäminen olla enää helpompaa?
 

 
Työvälineen lukitus voi olla joko mekaaninen tai hydraulinen. Mekaaninen työvälinelukituksen kahva on jousikuormitteinen ja näin erittäin kevyt käyttää. Hydraulinen työvälineen lukitus käytetään ohjaamosta nopeasti ja turvallisesti.